Πάμε για σέντρα στις 3 Μαΐου

από AllAboutARIS

Όλο και πιο πίσω πηγαίνει η επικείμενη έναρξη των Play off και play out, τα οποία θα ολοκληρώσουν τη φετινή (μαραθώνια για άλλη μια χρονιά) σεζόν στη Football League.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, η διαδικασία που θα καθορίσει τις δυο ομάδες που θα ανέβουν στη Super League και τις έξι που θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική, επρόκειτο να ξεκινήσει την επόμενη Τετάρτη, καθώς η συνεδρίαση για την επικύρωση των βαθμολογιών και η κλήρωση είχε οριστεί για την Τετάρτη του Πάσχα.

Παρά τις αθωωτικές αποφάσεις για Εθνικό Σερρών, Φωστήρα και Ηρακλή τη Μεγάλη Πέμπτη, λίγες ώρες αργότερα προέκυψε “θέμα” με Ηρακλή Ψαχνών και Αναγέννηση Καρδίτσας, που είχαν κληθεί να απολογηθούν το πρωί της Πέμπτης. Οι υποθέσεις του, όμως, πήραν αναβολή για τη Δευτέρα 20 Απριλίου, κάτι που σημαίνει πως η επικύρωση των βαθμολογιών και η κλήρωση, δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από την Τρίτη 21 του μήνα!

Αν όλα κυλήσουν κατ’ ευχήν και τα διαδικαστικά “τρέξουν” την ημέρα εκείνη, τότε Play off και play out μπορούν να ξεκινήσουν το επόμενο σαββατοκύριακο (25 και 26 του μηνός). Αν, όμως, προκύψει νέα καθυστέρηση και η διαδικασία λάβει χώρα έστω την Τετάρτη 22/4, τότε η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων με δεδομένο πως οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή του Ηρακλή και του Απόλλωνα Σμύρνης έχουν οριστεί για τις 29 του μήνα, μεταφέρεται για τις 3 Μαΐου!

Η τελευταία ημερομηνία μάλιστα, ήταν αυτή που μετέφεραν σαν την πιο πιθανή οι αρμόδιοι φορείς προς τους ανθρώπους των συλλόγων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον…

Προτεινόμενα Άρθρα