Πλώρη για τα 500

από AllAboutARIS

Μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στις «νυχτερίδες» της Βαλένθια η Μπαρτσελόνα, αλλά είχαν υπομονή όλοι των «Μπλαουγκράνα», παίκτες, προπονητές και οπαδοί, ώστε στο τέλος να γιορτάσουν όλοι μαζί, τα 400 του Μέσι

Ναι ο Λέο Μέσι έγινε ο πρώτος τη τάξει παίκτης της Μπάρτσα, που έφθασε με την φανέλα της τα 400 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και μόλις σε ηλικία27 ετών. Ρεκόρ μοναδικό για τον λιλιπούτειο Λεό, που πέτυχε το δικό του γκολ στο 94΄, στα χασομέρια της συνάντησης κι έτσι να γίνει το 2-0 (το άλλο γκολ είχε πετύχει στο 56΄ ο Λουίς Σουάρες, από πάσα του Μέσι).

Να σημειωθεί πως χρειάστηκαν οι μπλαουγκράνα και την συμβολή του τερματοφύλακά τους Μπράβο, ώστε να επικρατήσουν, καθώς απέκρουσε πέναλτι στο 10΄, το οποίο εκτέλεσε ο Παρέχο.

Με την νίκη αυτή, επί της 3ης Βαλένθια, η Μπάρτσα συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος Ισπανίας, με 78 βαθμούς σε 31 αγώνες, έναντι 76 της Ρεάλ Μαδρίτης. ‘

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης με σούπερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έφτασε τα 50 γκολ στην σεζόν (39ο στην Πριμέρα), επικράτησε με 3-1 της Μάλαγα. Μάλιστα ο CR7 έχασε και πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, ενώ τα άλλα δύο γκολ των μερένχες πέτυχαν οι Σέρχιο Ράμος και Χάμες Ροντρίγκες, με τον Χουάνμι να πετυχαίνει το γκολ της Μάλαγα.

Προτεινόμενα Άρθρα