Σοβαρός…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Καπνίδης και Νλουντούλου τα γκολ των κιτρινόμαυρων που έμειναν σε απόσταση αναπνοής από τον Πανσερραικό

Το παιχνίδι στην Φλώρινα με αντίπαλο την Θύελλα Φιλώτα έκρυβε πολλούς κινδύνους στην περίπτωση που ο ΑΡΗΣ δεν παρουσιάζονταν σοβαρός και έτσι όπως έπρεπε μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Καλαιτζίδη χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση έκαναν αυτό που έπρεπε “καθάρισαν” από το ημίχρονο το ματς και πλέον το ενδιαφέρον όλων μεταφέρεται στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής στην Καβάλα, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Πανσερραικό.

“ΧΤΥΠΗΜΑ” ΚΑΠΝΙΔΗ ΚΑΙ 0-1

Ο ΑΡΗΣ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μπήκε με στόχο να πιέσει ψηλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα από την μία να κάνουν πολλά λάθη οι γηπεδούχοι και από την άλλη το παιχνίδι να παίζεται στο μισό της Θύελλας. Έτσι στο 16 μετά από ωραίο κλέψιμο και προσπάθεια του Λιόνη, ο Σουνάς πάσαρε στον Καπνίδη και ο τελευταίος με πολύ ωραίο σουτ πέτυχε το 1-0.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΣΙΣΤ ΑΠΟ ΣΟΥΝΑ ΚΑΙ 0-2 ΑΠΟ ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ

Ο ΑΡΗΣ συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 33. Ο Σουνάς διεκδίκησε την μπάλα μέσα στην περιοχή και έβγαλε σέντρα…πάρε-βάλε στον Νλουντούλου που με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 0-2.
Στην ουσία εκεί τελείωσε και το παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν ικανοί για την ανατροπή.

ΛΙΓΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο ΑΡΗΣ συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και το παιχνίδι, είχε κάποιες ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ με τον Πόι στο 51 και κυρίως τον Καπνίδη στο 73, αλλά δεν τα κατάφερε χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει τον τελικό νικητή. Ο ΑΡΗΣ πέρασε με 0-2 από την Φλώρινα και παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από τις Σέρρες με την αγωνία να μεγαλώνει ενόψει του ντέρμπι στην Καβάλα την επόμενη αγωνιστική.

Θύελλα Φιλώτα: Στεριάκης, Κόλα, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαϊλίδης, Μουρατίδης, Σιδηρόπουλος Χ. (62 Βλαδίκας), Θεοδουλίδης, Ζαρογιάννης(76 Καρατέρπος), Μαρκόπουλος(46΄Ανδρεάδης).

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Γκόλιας, Σαμαράς, Λιόνης, Σανιά(85 Φερνάντες), Καλογέρης, Σουνάς, Ν’Λουντούλου, Πόι(73 Νάκας), Καπνίδης (80 Κωνσταντινίδης).

Προτεινόμενα Άρθρα