Στο ρελαντί

από AllAboutARIS

Χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα οι παίκτες του ΑΡΗ έκαμψαν την αντίσταση της Θύελλας Φιλώτα.

ΦΥΣΕΚΗΣ: Παιχνίδι χωρίς πολύ δουλειά για τον τερματοφύλακα του ΑΡΗ τα αντανακλαστικά του οποίου δοκιμάστηκαν μόνος το στο 90΄ στο σουτ του Ανδρεάδη.

ΛΙΟΝΗΣ: Εύκολο απόγευμα για τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ που αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα αλλά δεν ανέβηκε παρά ελάχιστες φορές.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Με διάθεση για αρκετές συνεργασίες κυρίως με τον Σουνά στο πρώτο ημίχρονο. Πήρε νωρίς κάρτα στην επανάληψη και έπεσε ο ρυθμός του.

ΓΚΟΛΙΑΣ: Αποτελεσματικό μαρκάρισμα στον Μαρκόπουλο στο 11΄ όπως και 1-2 άλλες φορές που χρειάστηκε. Δεν απέφυγε και πάλι την αχίλλειο πτέρνα του που είναι κάποια αβίαστα λαθάκια στις μεταβιβάσεις.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Εύκολο απόγευμα για τον έμπειρο αμυντικό που δεν χρειάστηκε να επέμβει στην άμυνα και διεκπεραίωσε ένα… χαλαρό απόγευμα.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Εδωσε στο παιχνίδι ότι ήταν απολύτως αναγκαίο χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές. Αρκετή δύναμη και χωρίς λάθη οι μεταβιβάσεις του.

 

ΣΑΝΙΑ: Ο πιο δραστήριος παίκτης του ΑΡΗ με διάθεση να πάρει μπάλες. Χρειάζεται να γίνει λίγο πιο γρήγορος στις μεταβιβάσεις του αφού από τα πόδια του περνάνε πολλές μπάλες.

ΣΟΥΝΑΣ
Καλό πρώτο ημίχρονο με πολλές μπάλες στα πόδια του και συμμετοχή και στα δυο γκολ. Πολύ ωραία η ενέργεια και η ασιστ στο γκολ του Νλουντούλου. Χάθηκε στην επανάληψη.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Μέχρι να πετύχει το γκολ ήταν ωσεί παρών στο παιχνίδι. Γενικά έπαιξε σε πολύ χαμηλό τέμπο και χωρίς μεγάλη διάθεση ειδικά στο να μαρκάρει.

ΠΟΙ: Δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα και περισσότερο προγυλάχτηκε αφού καθάρισαν άλλοι νωρίς την μπουγάδα στο σκοράρισμα. Ένα καλό στο 48΄ ήταν ό, τι είδαμε από τον αργεντινό που σωστά αντικαταστάθηκε στο τέλος αφού είναι στο όριο.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Πολύ καλή η εκτέλεση στο γκολ που σημείωσε όχι όμως και στην καλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΑΚΑΣ: Το ματς είχε κριθεί όταν μπήκε και δεν χρειάστηκε να δώσει το κάτι παραπάνω.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Στα λίγα λεπτά που έπαιξε τουλάχιστον δεν έκανε αγγαρεία.

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ: Ομοίως και ο πορτογάλος τον οποίο είδαμε ως αμυντικό χαφ σε μια ολιγόλεπτη δοκιμή από τον προπονητή του.   

Προτεινόμενα Άρθρα