"Θα ανοίξουν κι άλλες θέσεις για την Β εθνική"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

O αγωνιστικός υπεύθυνος της Καβάλας, Στέλιος Κατρακυλάκης μίλησε για το Καβάλα – Πανσερραϊκός, αλλά και την προοπτική ανόδου περισσότερων ομάδων από την Γ’ εθνική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε ισόβαθμοι με τον ΑΡΗ και δεν είμαστε αμελητέα ποσότητα. Μου κάνει εντύπωση αυτό που συμβαίνει αλλά μας βγαίνει σε καλό. Έχουμε μόνο μια ήττα στο 95’ και η ομάδα μας έχει φιλοδοξίες».

Για την μέρα του Καβάλα – Πανσερραϊκός είπε στον Αρένα:

«Στην χθεσινή επικοινωνία που είχα δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο αγώνας και θα γίνει την Κυριακή. Δεν έχουμε πρόβλημα να παίξει ο Άρης Σάββατο και εμείς Κυριακή».

Για την προσπάθεια που γίνεται στην Καβάλα:

«Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και νιώθω όμορφα για το οικοδόμημα που δημιουργήσαμε. Όλο αυτό θα είναι παρακαταθήκη για το μέλλον».

Για το Καβάλα – Πανσερραϊκός:

«Σίγουρα έχει ιδιαιτερότητες το παιχνίδι και οι δύο θα πάμε για την νίκη και όποιος χάσει απομακρύνεται ή βγαίνει εντελώς εκτός παιχνιδιού. Υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα και τώρα είναι στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Τα παιδιά και ο κόσμος θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και θέλουμε να πάρουμε την άνοδο. Ο φίλαθλος κόσμος σε παρόμοιες περιπτώσεις έχει δείξει πως είναι παρών. Υπάρχει πίστη, ηρεμία και όλα θα παιχτούν μέσα στο γήπεδο».

Για τον κόσμο που θα έρθει από τις Σέρρες:

«Έγινε μια σύσκεψη και θα έρθουν αρκετοί φίλαθλοι από τις Σέρρες. Είχαμε μια καλή φιλοξενία στις Σέρρες και θα την ανταποδώσουμε. Θέλουμε να διδάξουμε υγεία και ήθος».

Για τον κόσμο της Καβάλας:

«Έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος και ο κόσμος μας θα είναι εκεί. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως υπάρχει μια καλή οργάνωση και θα το στηρίξει όλο αυτό».

Για την περίπτωση να ανέβει και δεύτερη ομάδα:

«Βρισκόμαστε στην Ελλάδα και επειδή υπάρχει μια προκήρυξη που λέει πως θα υπάρχουν 20 ομάδες. Έχω την εντύπωση πως θα δημιουργηθούν τρεις κενές θέσεις στην Φούτμπολ Λιγκ. Αυτές οι θέσεις θα πρέπει να καλυφθούν βάση κανονισμού. Αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει αργότερα αν και θα έπρεπε να είχε ξεκαθαρίσει από τώρα».

Προτεινόμενα Άρθρα