Ψήφος εμπιστοσύνης…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα πλάνα του 58χρονου τεχνικού για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Εβρο Σουφλίου

Αντίστροφα μετρούν στον ΑΡΗ για την μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Εβρο Σουφλίου, η οποία θα κρίνει πολλά, σε συνδυασμό πάντα με την αναμέτρηση Καβάλα-Πανσερραϊκός, την ίδια ώρα (17:00), στο «Ανθή Καραγιάννη«.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα με την ομάδα του Εβρου κορυφώνεται και ήδη όπως φαίνεται, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης». Βάσει και των χτεσινών δοκιμών, ο 58χρονος τεχνικός δίνει… ψήφο εμπιστοσύνης στο σχήμα που χρησιμοποιεί τις τελευταίες αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει πως υπολογίζει κανονικά και τον Σίντι Σανιά.

Ο Σενεγαλέζος δοκιμάστηκε για ακόμη μία μέρα με τους βασικούς και έτσι θα πάρει φανέλα βασικού, παρά τις σκέψεις που υπήρξαν μέσα στην εβδομάδα να καθίσει στον πάγκο. Παρτενέρ του στον χώρο του κέντρου θα είναι ο Καλογέρης, μπροστά από την αμυντική τετράδα των Γεωργιάδη, Σαμαρά, Γκόλια και Λιόνη. Ο Φυσέκης θα είναι στο τέρμα. Ν’ Λουντούλου και Σουνάς θα πάρουν θέση στις πτέρυγες και στην επίθεση θα αγωνιστούν κανονικά οι Πόι και Καπνίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα