Αν το αφήσει, τον άφησε…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Σενεγαλέζος και η εγρήγορση στην οποία πρέπει να διατηρηθεί

Από την πρώτη στιγμή που ο Σανιά ήρθε στον ΑΡΗ, αποτέλεσε εξ αρχής μία ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη, ειδικά μάλιστα απ’ όταν έγινε γνωστό πως δεν μπορεί να αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας.

Δυστυχώς για τον ίδιο, στη συνέχεια αποτέλεσε ιδιαίτερη περίπτωση για ακόμη έναν λόγο. Πολύ απλά, διότι δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί σε όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για αυτόν, κάνοντας ακόμη και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να… βγει από τα ρούχα του, όπως φάνηκε από τις παρατηρήσεις που του έκανε στον αγώνα με την Θύελλα Φιλώτα.

Ο Σενεγαλέζος από τον περασμένο Γενάρη παλεύει να βρει ξανά τα πατήματα του, μετά από έναν χρόνο αγωνιστικής απραξίας. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, δεν δικαιολογείται όμως να πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις σε παιχνίδια Γ’ Εθνικής και απέναντι σε πολύ κατώτερους αντιπάλους. Τι γίνεται όμως τώρα;

Αυτές τις μέρες, τέθηκε το δίλημμα. Να βγει από την ενδεκάδα ή όχι; Η απάντηση δόθηκε μέσα από τις δύο τελευταίες προπονήσεις, στις οποίες φάνηκε ότι λογίζεται ως βασικός. Οταν αγωνίζεται, δεν βοηθάει τον ΑΡΗ. Αν δεν έχει παιχνίδια όμως, δεν βοηθάει τον εαυτό του και κατ’ επέκταση την ομάδα, η οποία έχει επιλέξει να επενδύσει σε αυτόν. Ο παίκτης αυτή τη στιγμή προσπαθεί να βρει την χαμένη του φόρμα και η παραμικρή έλλειψη δράσης, μόνο καλό δεν θα του κάνει. 

Είναι χαρακτηριστικό, πως μετά την επιστροφή του από το Παρίσι και αφού μεσολάβησε το διήμερο ρεπό για το Πάσχα, ο Σανιά δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση, αποτέλεσμα των προπονήσεων τις οποίες έχασε. Κάτι που σημαίνει πολύ απλά, πως οι ρυθμοί του πρέπει να είναι στο… κόκκινο, ώστε να βρει επιτέλους τα πατήματα του. 

Μέχρι στιγμής δεν βοηθάει βάσει των προσδοκιών που είχαν όλοι και αυτό είναι δεδομένο. Με τέσσερα παιχνίδια όμως να απομένουν και μάλιστα με βατούς αντίπαλους, ο ΑΡΗΣ έχει το περιθώριο να πιστέψει λίγο ακόμα στον υποφερτό Σανιά. Και όταν τελειώσει η χρονιά, οι τελικές αποφάσεις ανήκουν καθαρά και μόνο στον προπονητή της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα