Η τελευταία δόση του 44

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η πλευρά Κάλας θα έχει επαφές με το Υπουργείο Οικονομικών για να αποφασίσει τι θα πράξει για την τελευταία δόση του άρθρου 44

Μία δόση 35.000 έχει απομείνει για να πληρωθεί εξ ολοκλήρου το άρθρο 44. Ο ΑΡΗΣ έχει πληρώσει όλες τις δόσεις μέχρι και την πρωτελευταία που έμεινε απλήρωτη. Το ποσό που οφείλει την δεδομένη χρονική στιγμή η ΠΑΕ ΑΡΗΣ (όχι το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΣ), είναι 35.000 ευρώ και αφορά την δόση του Οκτωβρίου του 2014.

Αυτό το ποσό δεν πληρώθηκε φυσικά από το ΔΣ της ΠΑΕ του κ. Κλεώπα, αλλά ούτε και από την τότε διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος παρά το γεγονός ότι αυτό συνεπάγεται κίνδυνο αναβίωσης όλου του ποσού που…γλίτωσε ο ΑΡΗΣ και είναι περίπου7,5 εκ ευρώ.

Ποσό που αν προστεθεί θα επιβαρύνει την διαδικασία της εκκαθάρισης. Για αυτό το λόγο η πλευρά Κάλας θα έχει επαφές με το Υπουργείο Οικονομικών για να δει τι θα συμβεί με το συγκεκριμένο θέμα και αν τελικά επιβαρυνθεί και με το συγκεκριμένο ποσό παρά το γεγονός ότι ούτε ευθύνεται για αυτό, ούτε κατέστη ληξιπρόθεσμο σε δική της χρήση.

Να σημειωθεί βέβαια ότι αν αναβιώσει για 35.000 ευρώ το χρέος θα έχουν πρόβλημα όλα τα ΔΣ του ΑΡΗ από το 1992 και έπειτα με ότι αυτό συνεπάγεται. Και βέβαια το πρόβλημα δεν είναι για τα 35.000 ευρώ, αλλά για την πιθανότητα να γίνουν 7,5 εκ ευρώ, ανεξάρτητα από το θέμα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ που θα εκκαθαριστεί.

Προτεινόμενα Άρθρα