Το πάνω… χέρι η Τότεναμ!

από AllAboutARIS

Η Τότεναμ κατάφερε να μείνει όρθια στην αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον στο «St Mary’s», με το τελικό 2-2 την φέρνει προσωρινά 5η, αλλά στην ουσία και να την διατηρεί μπροστά από τους «Αγίους» στη… μάχη για την έκτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ που δεδομένα χαρίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στον κάτοχό της!

Οι γηπεδούχοι του Κούμαν ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, προηγήθηκαν δύο φορές με τον Πελέ (29’, 65’) αλλά είδαν την ομάδα του Ποκετίνο (στην επιστροφή του ως αντίπαλο στην έδρα της πρώην του) να ισοφαρίζει αρχικά με το χέρι του Λαμέλα στο 43’ και να διαμορφώνει το αποτέλεσμα με τον Τσαντλί στο 70΄.

Έτσι η Τότεναμ έφτασε τους 58 βαθμούς και προσπέρασε με δύο ματς περισσότερα τη Λίβερπουλ, ενώ η Σαουθάμπτον έχει 57, όσους και οι «κόκκινοι».

Η ουσία είναι πάντως ότι με αυτό το 2-2 η Τότεναμ διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα στη μάχη για την 6η θέση που οδηγεί σίγουρα στην Ευρώπη, την ώρα που ενδέχεται να ανοίξει άλλη μία θέση από το πρωτάθλημα, αν η Άρσεναλ νικήσει την Άστον Βίλα στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Σενάριο που θα αφήσει άπαντες (Λίβερπουλ, Τότεναμ, Σαουθάμπτον) ικανοποιημένους…

Προτεινόμενα Άρθρα