Μπορούσαν και παραπάνω γκολ

από AllAboutARIS

Την καλύτερή τους εμφάνιση στον δεύτερο γύρο έκαναν οι παίκτες του ΑΡΗ στο πρώτο ημίχρονο.

ΦΥΣΕΚΗΣ: Είχε προβλήματα στον.. .αέρα με δυο άστοχες εξόδους τις οποίες δεν πλήρωσε ο ΑΡΗΣ (η μια που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ). Καλή η αντίδρασή του στη μοναδική φάση του Έβρου στην επανάληψη.  

ΛΙΟΝΗΣ: Καλό ματς για τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ που αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα και έπαιξε πολύ ψηλά με καλές συνεργασίες με τους Καπνίδη και Νλουντούλου.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ίσως το καλύτερο ματς του Γεωργιάδη με την φανέλα του ΑΡΗ. Όργωσε την δεξιά πλευρά, είχε καλές συνεργασίες με Σουνά και Πόι ενώ η σέντρα του στο γκολ του Καπνίδη ήταν εξαιρετική όπως και οι περισσότερες προσπάθειές του.

ΓΚΟΛΙΑΣ: Εκτός από μια κακή αντίληψη της φάσης στη μια από τις δυο φάσεις του Εμρέ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν αποτελεσματικός. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω στομαχικών διαταραχών.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Εύκολο απόγευμα για τον έμπειρο αμυντικό που δεν είχε προβλήματα στην άμυνα ενώ σημείωσε ακόμη ένα γκολ από στημένη φάση.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ:  Πολύ δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, με πολύ τρέξιμο και σωστές αυτή τη φορά μεταβιβάσεις. Ήταν επικίνδυνος στην αντίπαλη περιοχή σε όλα τα στημένα που εκτέλεσε ο ΑΡΗΣ.

ΣΑΝΙΑ: Με καλές που ήταν και οι περισσότερες και κακές στιγμές που ήταν ελάχιστες ο σενεγαλέζος. Ήταν πολύ αποτελεσματικός αμυντικά, έκοψε πολλές μπάλες και με εξαίρεση 2-3 αβίαστα λάθη που δεν του έλειψαν πάλι, μοίρασε σωστά την μπάλα.

ΣΟΥΝΑΣ: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με πολλές μπάλες στα πόδια του και συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις φάσεις και φυσικά στο δεύτερο γκολ που ξεκίνησε από δική του σέντρα. Είχε μερικές πολύ ωραίες ενέργειες όπως στη φάση που δεν του δόθηκε πέναλτι. Προς το τέλος έκανε κάποια λαθάκια και αντικαταστάθηκε.  

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Δεν έκανε το… σούπερ παιχνίδι αλλά είχε 2-3 ενέργειες που έδειξαν την ποιότητά του. Από τους πιο δραστήριους στο υποτονικό δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε κιόλας στο τέλος.  

ΠΟΙ: Από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ παρότι δεν σκόραρε. Πολύ τρέξιμο, σωστές υποδοχές της μπάλας, καλό κράτημα, επιλογές δίχως ρίσκο και προσπάθεια πάντα να παίξει κάθετα. Επαγγελματίας με τα όλα του ο αργεντινός.  

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ και έλυσε το γόρδιο δεσμό ήταν αυτό που λέμε σεντερφορίσιο. Δενη απείλησε πολύ εντός περιοχής, τραβιόταν συνήθως στην άκρη, αλλά τη δουλειά του την έκανε για μια ακόμη αγωνιστική.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ: Ο πορτογάλος αντικατέστησε τον Γκόλια στο ημίχρονο και παρότι δεν παίζει πολύ εσχάτως ήταν πολύ καλός και αποτελεί μια πολύ έμπειρη και σίγουρη επιλογή.   

ΝΑΚΑΣ: Το ματς είχε κριθεί όταν μπήκε αλλά αυτός μπήκες ορεξάτος, φρέσκος και είχε δοκάρι και μερικές ενέργειες που δείχνουν ότι έχει ποιότητα.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε προς το τέλος και πιστώνεται την πολύ καλή σέντρα- πάρε βάλε- στον Νλουντούλου στο τρίτο γκολ.

Προτεινόμενα Άρθρα