Θέλει Αντσελότι στη Μίλαν ο Mr. Bee

από AllAboutARIS

O Ταϊλανδός κροίσος, ή Mr. Bee αλλιώς λόγω του δύσκολου επωνύμου του, έδωσε τα χέρια με το Σίλβιο Μπερλουσκόνι και από τις πρώτες κινήσεις του στη νέα εποχή της Μίλαν, είναι η έλευση ενός προπονητή που θα βγάλει τους "ροσονέρι", από το αγωνιστικό τέλμα.

Με τις ανακοινώσεις να απομένουν για την τυπική ολοκλήρωση της μεταβίβασης, ο Mr. Bee θέλει να αφήσει το στίγμα του από τις πρώτες ημέρες, στην ηγεσία της ομάδας.

Η αντικατάσταση του Πίπο Ιντσάγκι, ο οποίος απογοητεύει, έχει ονοματεπώνυμο. Και παρελθόν. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, είναι ο υπ’ αριθμόν ένας στόχος του Ταϊλανδού κροίσου.

Το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στην ισπανική πρωτεύουσα δεν είναι βέβαιο, αν κι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο Κάρλο Αντσελότι κάθισε στον πάγκο της Μίλαν από το 2001 μέχρι το 2009, κατακτώντας δύο Champions Leagues, δύο Ευρωπαϊκά Σούπερκαπ, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα πρωτάθλημα, ένα Κόπα Ιτάλια, κι ένα Σούπερκαπ της γειτονικής χώρας. Υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας, από το 1987 έως το 1992.

Προτεινόμενα Άρθρα