Τα μεταγραφικά σχέδια της Μπαρτσελόνα

από AllAboutARIS

Πολλές και σημαντικές αλλαγές ετοιμάζεται να κάνει στο ρόστερ της η Μπαρτσελόνα κατά την νέα σεζόν, αφού έχει στο στόχαστρό της, τουλάχιστον έξι (6) πρωτοκλασσάτους ή ανερχόμενους παίκτες.

Στόχος, το χτίσιμο της μελλοντικής ομάδας, που θα πλαισιώνει επάξια τον Μέσι και θα αντικαταστήσει τα ιερά τέρατα, Τσάβι και Ινιέστα. Μπορεί να μην θέλει να μπει στον ανταγωνισμό με την Παρί Σεν Ζερμέν, για τον Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους, έχοντας ως εναλλακτική λύση τον Βραζιλιάνο box to box μέσο της Βόλφσμπουργκ, Λουίζ Γκουστάβο.

Όμως, πρώτοι παίκτες στο στόχαστρο της Μπάρτσα και του Λουίς Ενρίκε, είναι δυο επιθετικοί μέσοι, που με τα ηγετικά τους προσόντα, μπορούν να αποτελέσουν άξιους παρτενέρ του Λίονελ Μέσι, αφ΄ής στιγμής αποχωρεί από την ομάδα ο Τσάβι και σιγά – σιγά, περνά στα πιτς και ο Ινιέστα.

Πρόκειται για τον Μάρκο Ρόις της Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον οποίο ήθελε και πέρυσι πακέτο με τον Χούμελς, αλλά δεν προχώρησε, όπως και τον Βέλγο μέσος της Βόλφσμπουργκ, τον Κέβιν ντε Μπρόιν. Ενας εκ των δύο, σίγουρα θα κατηφορίσει κατά Βαρκελώνη μεριά το καλοκαίρι.

Αλλοι τρεις νεαροί άσσοι, που έχουν μπει στο στόχαστρο της Μπάρτσα, είναι ο Ελβετός αριστερός μπακ της Βόλφσμπουργκ, Ρικάρντο Ροντρίγκες, αλλά και οι νεαροί Αργεντινοί επιθετικοί , όπως αναφέρει η «Ελ Μούντο Ντεπορτίβο», Πάουλο Ντιμπάλα της Παλέρμο και Λουτσιάνο Βιέτο της Βιγιαρεάλ…Τους δύο τελευταίους …θέλει και ο Ντιέγκο Σιμεόνε, εφόσον μοσχοπουλήσει τον Γάλλο Γκριζμάν.

Προτεινόμενα Άρθρα