Το ακριβό μου… παλτό

από AllAboutARIS

Όταν στις 25 Αυγούστου η Λίβερπουλ ανακοίνωνε την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι, ο μόνος που είχε ενθουσιαστεί ήταν ο… ίδιος ο Μάριο Μπαλοτέλι. «You Never Walk Alone! Πάμε Λίβερπουλ» έγραψε στο twitter του ο Ιταλός, ο οποίος κόστισε στους «κόκκινους» 22 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια μέρα βρέθηκε στο Etihad και είδε από την κερκίδα, μαζί με τον επίσης τότε νεοφερμένο Άνταμ Λαλανά, την ήττα της Λίβερπουλ από την Σίτι με 3-1. Και προφανώς σκέφτηκε πως έπρεπε να πάρει στις πλάτες του τη νέα του ομάδα και να γίνει… αντί-Σουάρες. Το ίδιο σκεφτόταν και ο Μπρένταν Ρότζερς. «Κάναμε μια πολύ έξυπνη κίνηση», σχολίασε τότε ο Βορειοϊρλανδός.

Οκτώ μήνες μετά, ο Μπαλοτέλι δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στη Λίβερπουλ. Αντίθετα, της έχει κοστίσει πολύ ακριβά… Η Λίβερπουλ έδωσε 22 εκατ. στη Μίλαν για να τον αποκτήσει, ενώ τον πληρώνει με 125.000 ευρώ την εβδομάδα! Ο Ιταλός είναι στο Άνφιλντ 36 εβδομάδες, άρα έχει εισπράξει 4,5 εκατ. ευρώ έως σήμερα.

 
Στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόλις μία φορά. Άρα η Λίβερπουλ πλήρωσε 4,5 εκατ. για ένα γκολ! Στα ματς της Premier League είχε 20 σουτ σε 16 εμφανίσεις. Το κάθε ένα σουτ λοιπόν κόστισε πάνω από 1 εκατομμύριο! Σε αυτά τα 16 ματς ο Μπαλοτέλι δεν έδωσε ούτε μία ασίστ, έβγαλε όμως 241 πάσες. Για την κάθε μία από αυτές πληρώθηκε με 110.000 ευρώ!

Προχθές με την Χαλ ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 65′, έχοντας ακουμπήσει την μπάλα μόλις μία φορά κι αυτή στο δεύτερο ημίχρονο! Το μέλλον του, όπως και του Μπρένταν Ρότζερς, στο Άνφιλντ προμηνύεται δυσοίωνο…

Προτεινόμενα Άρθρα