Νίκησε και περιμένει… (0-1)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο ΑΡΗΣ πήρε αυτό που ήθελε και στην Αλεξανδρούπολη, επικρατώντας με 0-1 του τοπικού Εθνικού σε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από την εστία του Συριτούδη και χωρίς καν τελική προσπάθεια από τους γηπεδούχους.

Το γκολ του Νλουντούλου στο 40 έκρινε τον τελικό νικητή, με τον Γάλλο να πλασάρει με ωραίο τρόπο τον γκολκίπερ των γηπεδούχων μετα από ασίστ με το κεφάλι του Καπνίδη.

Ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο γκολ, είτε νωρίτερα με τον Καπνίδη και τον Πόι, είτε στο δεύτερο ημίχρονο με το Νάκα να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 76.

Ο Φυσέκης που επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη ήταν κυριολεκτικά θεατής σε ολόκληρο το ματς και δεν χρειάστηκε να επέμβει ούτε μία φορά, καθώς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ούτε ένα σουτ προς την εστία του. Βέβαια στον πρώτο γύρο η μία και μοναδική τελική τους ίσως στερήσει από τον ΑΡΗ την άνοδο.

Εθνικός Αλεξ: Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Δούπας (88΄Λειβαδιώτης), Μπαρμπαγιάννης, Κοσκολός, Αμπραχαμιάν (78΄Πελτέκης), Κοιλιάρης, Σιμτσάκης, Θεοδωράκης (80΄Αγγελακάκης), Μαμούτ

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Καλογέρης, Σανιά (81΄Φερνάντες), Σουνάς (75΄Νάκας), ΝΛουντούλου, Καπνίδης, Πόι.

Προτεινόμενα Άρθρα