«Θα παίξουμε μόνο για εμάς»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Ο ΑΡΗΣ είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας»

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο μέσος του Εθνικού Αγιονερίου, Ευθύμης Καρασίμος, μιλώντας για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό.

Ο νεαρός μέσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα παίξουν μόνο για την ομάδα τους και έπλεξε το εγκώμιο του ΑΡΗ.

Για την παρουσία του στο Αγιονέρι και το σερί της ομάδας στον 2ο γύρο: «Είναι η 2η μου χρονιά στην ομάδα. Το Αγιονέρι έκανε ένα καλό σερί και έτσι σώθηκε. Εχουμε πολύ καλούς παίκτες και μπορούμε να κοντράρουμε οποιονδήποτε στην κατηγορία».

Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, για εμάς. Βέβαια ο ρόλος μας είναι κατά κάποιο τρόπο άχαρος, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. Ακούστηκαν πολλά, αλλά εμείς θα παίξουμε μόνο για εμάς. Πέρσι για παράδειγμα νικήσαμε τον Πανσερραϊκό και ανέβηκε ο Αγροτικός Αστέρας.

Για την ιδιαιτερότητα που έχει για τους ίδιους το ματς της Κυριακής: «Οταν παίζουμε με τους μεγάλους της κατηγορίας, για εμάς είναι κίνητρο. Θα έχει πολύ κόσμο και θα βλέπουν πολλά μάτια».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Ολοι είναι ευχαριστημένοι. Η ομάδα έχει ακουστεί όσο ποτέ ξανά. Το περιμένουμε πως και πως . Τέτοια παιχνίδια για εμάς είναι γιορτή».

Για το χαρακτηρισμό της σκληροτράχυλης ομάδας που έχει το Αγιονέρι: «Είναι μία ομάδα βασισμένη στην άμυνα. Το έχουμε δείξει και στα μεγάλα παιχνίδια».

Για την μέχρι τώρα εικόνα στην κορυφή της βαθμολογίας: «Ο ΑΡΗΣ έχει παίκτες πρωτοκλασσάτους. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με παίκτη όπως ο Πόι. Είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, με το καλύτερο υλικό».

Για το σερί του Πανσερραϊκού: «Δεν είναι πλασματικό. Ο Πανσερραϊκός ήταν και πέρυσι σε αυτή την κατηγορία. Εχει μάθει να παίρνει τέτοιες νίκες. Για τον ΑΡΗ ήταν περίεργα στην αρχή, αλλά πλέον πατάει καλύτερα. Είναι περίεργο σε κάθε περίπτωση για τον ΑΡΗ να παίζει σε αυτή την κατηγορία».

Για το πως ένιωσε όταν έμαθε ότι θα παίξει φέτος με αντίπαλο τον ΑΡΗ: «Από την μία ήμουν χαρούμενος, από την άλλη όμως στεναχωρήθηκα γιατί δεν του αξίζει να είναι σε αυτή την κατηγορία. Τέτοια παιχνίδια όμως όπως προείπα, είναι γιορτή για εμάς».

Προτεινόμενα Άρθρα