«Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αισιόδοξος δήλωσε ο 21χρονος εξτρέμ, μιλώντας σε πολιτική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης

Αισιόδοξος για την άνοδο του ΑΡΗ δήλωσε ο Στέλιος Νάκας, μιλώντας σε πολιτική εφημερίδα για την νέα νίκη επί της Καβάλας και την προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στην 1η θέση.

«Είμαι αισιόδοξος και σχεδόν σίγουρος ότι η ομάδα θα ανέβει. Το ιδανικότερο είναι να το κάνει ως 1η. Κοιτάμε όμως και την 2η θέση, από την στιγμή που υπάρχουν ομάδες της Σούπερ Λιγκ που ενδέχεται να μην συμμετάσχουν στην Φούτμπολ Λιγκ», είπε ο εξτρέμ του ΑΡΗ στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» και συνέχισε αναφορικά με την τελευταία αγωνιστική. 

«Από την στιγμή που χάσαμε το παιχνίδι στην Δράμα, βάλαμε στόχο το απόλυτο και είμαστε έτοιμοι να το πετύχουμε. Δυστυχώς όμως η 1η θέση δεν είναι στο χέρι μας. Θα πάμε στην Ελευθερούπολη για την νίκη και παράλληλα θα περιμένουμε στραβοπάτημα από τον Πανσερραϊκό, πράγμα δύσκολο από την στιγμή που παίζει στην έδρα του. Από την στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, θα το παλέψουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο», τόνισε ο Νάκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κριτική που ασκείται στον Δημήτρη ΚαλαΪτζίδη

«Ενημερώθηκα ότι το διάστημα πριν έρθω εγώ , στην ομάδα έγιναν κάποια λάθη. Από την πρώτη μέρα όμως που βρίσκομαι εδώ, δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε στο οικονομικό ούτε στην οργάνωση της ομάδας. Δεν μας λείπει τίποτα. Η ψυχολογία μας είναι καλή και δουλεύουμε σωστά στις προπονήσεις μαζί με τον κ. Καλαϊτζίδη».

Προτεινόμενα Άρθρα