Πιο πιθανό σενάριο τα μπαράζ!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

"Ως τις 6 Ιουνίου πρέπει να δηλώσουν ΟΦΗ, Ν. Βόλου την Γ εθνική γιατί μετά η ΕΠΟ θα ψηφίσει ότι όσες ομάδες πηγαίνουν στην Γ δεν θα μπορούν να σβήνουν και τα χρέη τους", αναφέρει το ρεπορτάζ

Την στιγμή που σήμερα ορισμένοι έκαναν μία μεγαλοπρεπέστατη κυβίστηση και ανακάλυψαν τον ΚΑΠ (χωρίς φυσικά να αναφέρουν ότι το διάβασαν στο AllAboutARIS) και εμφανέστατα στεναχωρήθηκαν που μπορεί να ανέβει και ο δεύτερος, o Κυριάκος Θωμαίδης μετέδωσε ότι η ΕΠΟ συγκλινει προς την απόφαση να γίνουν ααγώνες μπαράζ με τις ομάδες της Γ εθνικής που θα τερματίσουν δεύτερες για να καλυφθούν οι θέσεις που θα προκύψουν.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η football league ζήτησε με έγγραφό της από την Λίγκα τις θέσεις να τις καλύψουν ομάδες από την Β εθνική, αλλά αυτό επειδή είναι κόντρα στον ΚΑΠ, απορρίπτεται από την ΕΠΟ. ΌΠως επίσης είναι κόντρα στον ΚΑΠ να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες όταν υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες να καλύψουν τις θέσεις (πέρσι δεν υπήρξε καμία ομάδα ενδιαφερόμενη για να πάρει την θέση ΑΡΗ, Δόξας).

Το πλέον πιθανό σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έμπειρου σε τέτοια θέματα συναδέλφου, ανέφερε ότι η ΕΠΟ προσανατολίζεται στο να γίνουν αγώνες μπαράζ για να καλυφθούν οι θεσεις που θα προκύψουν από εθελούσιο υποβιβασμό στην Γ εθνική.

Η είδηση που προκύπτει όμως και είναι θετική, είναι ότι η ΕΠΟ στην Γ.Σ. της 6ης Ιουνίου αναμένεται να ψηφίσει οι ομάδες που θα πηγαίνουν εθελούσια στην Γ εθνική να μένουν εκεί για 3 χρόνια! Κάτι που σημαίνει ότι ομάδες όπως ο ΟΦΗ και η Ν. Βόλου- και όποια άλλη ομάδα- θα πρέπει να δηλώσουν την Γ εθνική ως αυτή την ημερομηνία κάτι που φυσικά θα ήταν απόλυτα θετικό.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν φυσικά πληροφορίες και ρεπορτάζ και ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί απόλυτα. Σε κάθε περίπτωση ο νόμος και ο ΚΑΠ είναι με την πλευρά του ΑΡΗ, όπως άλλωστε σημειώσαμε και με την παρουσιάση εγγράφων χθες. Σε κάθε περίπτωση ο ΑΡΗΣ πρέπει να περιμένει την Κυριακή να βγει πρώτος, αλλά αν δεν βγει, οφείλει με κάθε μέσο και τρόπο να διεκδικήσει το δίκιο του.

Προτεινόμενα Άρθρα