Αποκάλυψη Μαχλά για το μέλλον του ΟΦΗ!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Εξέλιξη που ευνοεί τον ΑΡΗ εφόσον εφαρμοστεί ο ΚΑΠ

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε τον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι έχει μία σημαντική πρόταση για το μέλλον του ΟΦΗ!

«Όλοι οι δημοσιογράφοι ασχολείστε με την Γ.Σ. Η διεξαγωγή της δείχνει ότι είναι τυπική. Απλά γίνεται η παραίτηση της Διοικούσας Επιτροπής, αμέσως εκλέγεται ένα νέο συμβούλιο ώστε αυτή η διοίκηση να πάρει την απόφαση για το αν θα συνεχίσει να αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες ή στην Γ Εθνική. Για εμένα η ουσία είναι μια: Η ομάδα χρειάζεται και πρέπει να πάει στην Γ Εθνική. Αν υπήρχε ενδιαφέρον από ανθρώπους τότε θα έρχονταν και θα έπαιρναν την ομάδα στην Football League».

Για την διαδικασία της εκκαθάρισης: «Στις ανώνυμες εταιρείες είναι σημαντική διαδικασία. Από την στιγμή λόγω των χρεών και δεν τρελαθήκαμε από την μια ημέρα στην άλλη, όλοι θέλαμε να βγει από αυτό το τέλμα. Να κάνει μια νέα αρχή όπως η ΑΕΚ και ο Ηρακλής και βλέπουμε ότι ανεβαίνουν ξανά χωρίς προβλήματα και χωρίς τα χρέη του παρελθόντος. Η Γ.Σ. παίρνει την απόφαση για την κατηγορία όμως το ουσιαστικό μέρος αυτής της απόφασης είναι να γίνει γνωστό και τυπικά στο Υπουργείο Εμπορίου. Ότι, δηλαδή η ΠΑΕ ΟΦΗ οδηγείται σε διάλυση και το ερασιτεχνικό σωματείο να αναλάβει τα ηνία για να γίνει μια καινούργια αρχή από την Γ Εθνική».

Προτεινόμενα Άρθρα