Δύο "παρών" για Ορφέα

από AllAboutARIS

Καλά νέα για τον Δημήτρη Καλαιτζίδη ενόψει του αγώνα με τονΟρφέα στην Ελευθερούπολη μιας και δύο παίκτες δήλωσαν "παρών" για την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Ο λόγος για τους Χιντασέλι και Σταυρόπουλο ενώ αμφίβολος ειναι ο Παπαδόπουλος.

Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει: «Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Ορφέα Ελευθερούπολης (17/05, 17:00) στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο Μάριος Παπαδόπουλος, που έχει αιμάτωμα στην ποδοκνημική, ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας.
Στον αντίποδα, ο Αλέξανδρος Χιντασέλι συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Ηλίας Σταυρόπουλος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Να θυμίσουμε ότι από το κυριακάτικο παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Νίκος Γεωργιάδης και Αλέξης Καλογέρης. Ο 32χρονος πλάγιος αμυντικός θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο 29χρονος μέσος με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς της προηγούμενης Κυριακής με την Καβάλα συμπλήρωσε τις τέσσερις.

Για αύριο, Σάββατο, η μεσημεριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει και πάλι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας.

Προτεινόμενα Άρθρα