"Η δικαιοσύνη μου απαγορεύει την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Το αυτονόητο είπε ο κ. Αρβανιτίδης που μάλιστα σημειώνει ότι έφυγε από την Βέροια πέρσι για να ασχοληθεί με τον ΑΡΗ, αλλά όλοι θυμούνται ότι πέρσι ο ίδιος επέλεξε να μην ασχοληθεί!

Το ενδιαφέρον του ξαναβγήκε στην επιφάνεια μετά την κατάθεση του Δ. Καλαιτζίδη στον ειδικό ανακριτή. Διαβάστε τις δηλώσεις του στη NOVA, με τις οποίες επιβεβαιώνει ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο λόγω της απαγόρευσης από την δικαιοσύνη:
« Το ενδιαφέρον μου για τον AΡΗ δεν είναι τωρινό. Αλλωστε, γι αυτό έφυγα από τη Βέροια για ν΄ ασχοληθώ με τον ΑΡΗ! Όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, πρακτικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, καθώς έχω αυτή την εκκρεμότητα με την δικαιοσύνη η οποία μου απαγορεύει ν΄ ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο», ξεκαθαρίζει και συνεχίζει: «Μόλις όμως ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, κάτι το οποίο θέλω να πιστεύω πως θα συμβεί σύντομα, τότε σίγουρα θα μπω στον ΑΡΗ. Είναι κάτι που το θέλω πολύ, ώστε όλοι μαζί να βάλουμε και πάλι την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών».

Το ερώτημα που σε κάθε περίπτωση γεννάται είναι το γιατί δεν ασχολήθηκε ένα χρόνο τώρα, με δεδομένο άλλωστε πως αν το ήθελε πέρσι θα είχε αναλάβει την ομάδα, αλλά ο ίδιος επέλεξε να μην το κάνει και στην ουσία να αποτελέσει για τον σύλλογο αναγκαστική επιλογή η έλευση του Γιώργου Γαλανού.

Προτεινόμενα Άρθρα