Την Τετάρτη με Κοντονή

από AllAboutARIS

Στην Αθήνα την επόμενη Τετάρτη το κιτρινόμαυρο κλιμάκιο με επικεφαλής τον Άλεξ Κάλας. Τι θα ζητήσει ο ΑΡΗΣ στο ραντεβού με τον Κοντονή.

Στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού Σταύρου Κοντονή θα βρεθεί το πρωί της επόμενης Τετάρτης ο ΑΡΗΣ, αφού σήμερα οριστικοποιήθηκε το ραντεβού που είχαν ζητήσει οι κίτρινοι με την επιστολή που έστειλαν χθες. Οι διαδικασίες κινήθηκαν γρήγορα και έτσι ο ΑΡΗΣ θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκθέσει ενώπιον του Κοντονή το δίκαιο αίτημά του για τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ, στηριζόμενος στους κανονισμούς που αναφέρουν ρητά τι συμβαίνει σε περίπτωση που υπάρξει εθελούσια συμμετοχή ομάδων της Σούπερ Λιγκ στη Γ΄ Εθνική. Παράλληλα θα έχει την δυνατότητα να ενημερώσει τον υπουργό για την γενικότερη αλλαγή που συντελείται τους τελευταίους μήνες στην ομάδα, την οικονομική συνέπεια αλλά και την θετική πορεία της εκκαθάρισης που θα δώσει τη δυνατότητα σύστασης νέας ΠΑΕ.

Ήδη ενημερώθηκε ο Άλεξ Κάλας που θα ηγηθεί προσωπικά της προσπάθειας και θα είναι επικεφαλής της κιτρινόμαυρης αντιπροσωπείας στην Αθήνα. Μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι θα μεταβεί απευθείας από τις ΗΠΑ στην πρωτεύουσα και εκτός του ραντεβού με τον Κοντονή θα έχει για το θέμα και μια σειρά ακόμη από επαφές με τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου. Μαζί του ο Κάλας θα έχει τον γνωστό νομικό που χειρίζεται το θέμα της εκκαθάρισης, Χρήστο Γρόλλιο.

Προτεινόμενα Άρθρα