Η ΕΠΟ ήθελε, αλλά ο ΑΡΗΣ το μπλόκαρε!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Την στιγμή που μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και θεωρητικά αρειανά επιχειρούν καθημερινά να δώσουν πάτημα στην ΕΠΟ να μειώσει τις ομάδες στην Β εθνική και προβάλλουν κάθε είδους άποψη που αντιτίθεται στα συμφέροντα του ΑΡΗ, είναι ξεκάθαρο ότι το σύνολο του κόσμου απαιτεί εφαρμογή της νομιμότητας.

Είναι πραγματικά φοβερό το γεγονός ότι καθημερινά προβάλλονται ως ισχυρά, αναληθή ενδεχόμενα, που αντιτιθεται στη νομολογία και την δικαιοσύνη και ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, αλλά και και με αποκλειστική ειδησεογραφία τον ΑΡΗ, όχι μόνο δεν τα κατακρίνουν, αλλά και παραπληροφορούν με προφανείς τους στόχους.

Ορισμένοι στην μανία τους να πλήξουν συγκεκριμένα πρόσωπα προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο ένα κλίμα ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα παίξει στην Β εθνική. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ σημείωναν ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ και δεν έχουν καμία τύχη οι ενέργειες του ΑΡΗ. Τώρα φυσικά έκαναν κυβίστηση και λένε ότι θα γίνουν μπαράζ ή ο ΑΡΗΣ θα ανέβει απευθείας.

Το σάιτ mikriliga ανέβασε ένα ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η απόφαση της ΕΠΟ για τη νέα σεζόν θα είναι να γίνει η Β εθνική με 20 ομάδες, ενώ υπήρχε και η σκέψη να γίνει με 18. Μία σκέψη όμως που φυσικά σταμάτησε μετά την επιστολή του ΑΡΗ και τις νομικές ενέργειες. Ωστόσο αντί συγκεκριμένα μέσα να προβάλλουν την θέση του ΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, προβάλλουν στοςυ τίτλους τους τις…σκέψεις για 18 ομάδες της ΕΠΟ που μάλιστα με΄σα στο ρεπορτάζ γράφουν ότι δεν θα πραγματοποιηθούν!!! Διαβάστε το ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει- όσο και να στεναχωριούνται όσοι θέλουν τον ΑΡΗ στην Γ εθνική- το ρεπορτάζ του ΑllAboutARIS.

“Τι θα συζητηθεί στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ για την επικείμενη αναδιάρθρωση και πως θα διαμορφωθεί το σκηνικό για την επόμενη τριετία!

Σε ρυθμούς αναδιάρθρωσης κινείται η ΕΠΟ, όσον αφορά τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αναφορικά με τη Β΄Εθνική, στο σημερινό Δ.Σ. της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα συζητηθούν και ίσως και να αποφασιστούν οι αλλαγές που θα γίνουν την επόμενη τριετία.

Η mikriliga.com σας αποκαλύπτει το σενάριο που φαντάζει το επικρατέστερο για τη δεύτερη την τάξει διοργάνωση:

2015-16: Πρωτάθλημα 20 ομάδων. Η ΕΠΟ ήθελε 18 (πάνε στη Γ’ Εθνική Νίκη Βόλου και ΟΦΗ, αλλά μάλλον απομακρύνεται).
2016-17: Πρωτάθλημα με 16 ομάδες.
2017-18: Πρωτάθλημα με 14 ομάδες.

Προτεινόμενα Άρθρα