Πήραν… κούπα οι πιτσιρικάδες! (pics)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η ομάδα του 2004 του ΑΡΗ κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά "Μέγας Αλέξανδρος" Ξηροποτάμου, όπου συμμετείχε κόντρα σε ομάδες του 2003.

Στον μικρό τελικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα, οι παίκτες του κ. Σαραφιανού επικράτησαν με 2-1 του Πανσερραικού και κατέκτησαν την τρίτη θέση, λαμβάνοντας το σχετικό κυπελλο και τα μετάλλια. Γεγονός που χαροποίησε τους μικρούς αθλητές του συλλόγου που αναμένεται να λάβουν μέρος και σε άλλα τουρνουά τόσο εντός συνόρων, όσο και στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των Ακαδημιών από τον Δημήτρη Καραμανλή.

Το θετικό είναι ότι από τη νέα σεζόν μετά από την πολύ καλή συμφωνία του κ. Καραμανλή με τα ΤΕΦΑΑ, ο σύλλογος αποκτά για 3 χρόνια μεγάλο γήπεδο για να πραγματοποιεί τις προπονήσεις του. Με δεδομένη και την οικονομική σιγουριά-χρηματοδότηση άπαντες ευελπιστούν ότι με σωστή οργάνωσηκαι καλές επιλογές προσώπων-προπονητών ο ΑΡΗΣ μπορεί να βρει την αίγλη του παρελθόντος στις Ακαδημίες του και να κερδίσει εκ νέου την δυναμική του σε ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την απονομή στον σημερινό μικρό τελικό

Προτεινόμενα Άρθρα