Κιτρινόμαυρες…μαμάδες! (Pics)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Φωτογράφιση με νόημα από τις μητέρες των νεαρών αθλητών του συλλόγου

Το AllAboutARIS προσπαθεί στο μέτρο του δυνατού να καλύψει τις δραστηριότητες όλων των τμημάτων του συλλόγου και ακόμα περισσότεροτων Ακαδημιών του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα.

Σε αυτες τις περιπτώσεις η προβολή και η επικοινωνία παίζουν ένα πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Την Κυριακή η γενιά τπυ 2004 πήρε το κύπελλο τρίτης θέσης και οι νεαροί αθλητές του ΑΡΗ χάρηκαν με την ψυχή τους την συμμετοχή τους. 

Πέρα από την οργάνωση των Ακαδημιών και την εξαιρετική ενέργεια των ανθρώπων, που ανέλαβαν τις τύχες τους για να βρουν ποδοσφαρική στέγη στα γήπεδα των ΤΕΦΦΑ για τα επόμενα 3 χρόνια, οι μικροί αθλητές του ΑΡΗ χρειάζονται και την στήριξη των γονιών τους που είναι ποικιλόμορφη καθώς απαιτούνται ουκ ολίγες θυσίες.

Η επιλογή της…στολής της κιτρινόμαυρης μαμάς κρίνεται ως πετυχημένη επικοινωνιακά και για αυτό παραθέτουμε τις φωτογραφιές από το…ντεμπούτο των μαμάδων στην οργάνωση της κερκίδας. Η καταγγελία ότι οι μπαμπάδες απουσιάζουν από την φωτογραφία λόγω ενασχόλησης στην καντίνα του γηπέδου κρίνεται αν μη τι άλλο ως κακεντρεχής… 

Προτεινόμενα Άρθρα