Απο το αεροδρόμιο… στο Ρύσιο

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Δεν έχασε λεπτό ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας που μόλις επέστρεψε από την Αθήνα πήγε στο Ρύσιο προφανώς για να μιλήσει στους παίκτες.

Στην Θεσσαλονικη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Άλεξ Κάλας. Μετά την συνάντηση με τον κ. Κοντονή, αλλά και τον ΓΓΑ κ. Συναδινό, αακολούθησε η επαφή με τον πρόεδρο της football league κ. Καλογιάννη. Άπαντες σημειώνουν ότι υπάρχει η δέσμευση για τήρηση της νομιμότητας, αλλά και εφαρμογή του ΚΑΠ που αναφέρεται σε παρουσία 20 ομάδων στην δεύτερη κατηγορία με αναπλήρωση των θέσεων από την κατώτερη κατηγορία.

Αυτό θα θελήσει να το διασφαλίσει και από την ΕΠΟ ο κ. Κάλας με το ραντεβού που θα έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον κ. Γκιρτζίκη με δεδομένο ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Ζυρίχη για τις εκλογές της ΦΙΦΑ.

Πέρα φυσικά από όλα τα παραπάνω, υπήρξαν και οι επαφές στο Υπουργείο Εμπορίου για το θέμα της εκκαθάρισης με τα μηνύματα επίσης να είναι ενθαρρυντικά, σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Κάλας με το που επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετέβη κατευθείαν στο Ρύσιο και στην προπόνηση της ομάδας προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες ενώ αύριο θα έχει επαφές και με τον Ερασιτέχνη ΑΡΗ προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις.

Προτεινόμενα Άρθρα