Μερικές κρίσιμες ημερομηνίες

από AllAboutARIS

Τι περιμένει ο ΑΡΗΣ να συμβεί μέσα στον Ιούνιο ώστε να κληθεί η ΕΠΟ να πάρει απόφαση.

Μετά την ολοκλήρωση των ραντεβού στην Αθήνα και αφού γίνει κι αυτό με τον Πρόεδρος της ΕΠΟ θα αρχίσει για τον ΑΡΗ το διάστημα της αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα γίνουν μπαράζ, πότε και με ποιες ομάδες τελικά. Ο ΑΡΗΣ μπορεί να πίεσε όσο μπορούσε για την επιβολή της νομιμότητας, να πήρε τη δέσμευση του Κοντονή για κάτι τέτοιο αλλά είναι κάποιες ημερομηνίες που δεν μπορεί να τις παραβλέψει και από τις οποίες εξαρτάται η αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Καταρχήν να ολοκληρωθούν τα πλει-οφ στη Σούπερ Λιγκ την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ώστε να επικυρωθεί και το υπόλοιπο της βαθμολογίας από την 5η θέση και κάτω που αφορά ΟΦΗ, Νίκη Βόλου και όποια ομάδα θελήσει να δηλώσει συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική.

Στις 10 Ιουνίου είναι η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΠΟ και ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια περί απόφασης επικύρωσης της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων την επόμενη τριετία. Βέβαια όποιες προτάσεις και αν γίνουν είναι παράνομο να αλλάξει η προκήρυξη και να ισχύσει κάτι άλλο από την επόμενη σεζόν. Ως τότε λογικά θα έχει φτάσει στην ΕΠΟ και η επιστολή του Κοντονή για την επιβολή της νομιμότητας.

Λίγες μέρες αργότερα (στις 14/06) ολοκληρώνονται και τα πλει-οφ και πλει-άουτ στη Football League, θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας  και οι ομάδες θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Αν μέχρι τότε έχουμε εθελούσιες συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και μπορεί να μην χρειαστεί να φθάσουμε στη Γ.Σ της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένη για τις 26 Ιουνίου.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα