Έχασε κι άλλους πόντους ο Μπλάτερ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Δεν μπορείς να τους ελέγχεις όλους», είπε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και τους άφησε όλους… άφωνους

Έκπληκτοι άκουσαν τον Σεπ Μπλάτερ στη νέα του ομιλία στο Κονγκρέσο της FIFA οι παρευρισκόμενοι, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να λέει ότι «δεν μπορείς να του ελέγχεις όλους»!  
 
Ο ισχυρός άνδρας της FIFA επέστρεψε στο βήμα για μια δεύτερη ομιλία και προκάλεσε την απορία και την αρνητική εντύπωση όσων τον άκουσαν, αφού είπε πως «είναι αδύνατο να ελέγξεις όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δεν μπορείς να ζητήσεις από κάποιον να… πράξει ηθικά, έτσι απλά»!

Αναλυτικά τα νέα λεγόμενά του:

«Αποδέχομαι πως ο πρόεδρος της FIFA έχει την απόλυτη ευθύνη, όμως θα ήθελα να μοιράζομαι τις ευθύνες μου. Έχουμε 209 Ομοσπονδίες και χιλιάδες που συμμετέχουν σε αυτές, οπότε δεν μπορείς να τους ελέγξεις όλους. Δεν μπορεί να κάνει την … Αστυνομία η FIFA για τόσους ανθρώπους που δουλεύουν για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να ζητήσεις από κάποιο να είναι σωστός ηθικά έτσι απλά! Όσα έχουν συμβεί, έχουν συμβεί από συγκεκριμένα πρόσωπα και είναι μεμονωμένες καταστάσεις. Δεν αφορά τη FIFA σαν οργανισμό. Βοηθήστε να βάλουμε ξανά τη FIFA στο σωστό μέρος, εκεί όπου το καράβι δεν θα το χτυπάνε πλέον τα κύμματα και θα πιάσει ήρεμα λιμάνι…». 

Πηγή: gazzetta.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα