Ραντεβού Κάλας-Γκιρτζίκη

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιας αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό αν έχουν βάση οι φήμες για προθέσεις που συγκρούονται με την νομιμότητα

Το μεσημέρι της Κυριακής έχει προγραματιστεί το ραντεβού του Άλεξ Κάλας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη αναφορικά με το ζήτημα του ΑΡΗ. Μετά τις συναντήσεις με τον κ. Κοντονή, αλλά και τον κ. Καλογιάννη, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας θα έχει συνάντηση και με τον άνθρωπο που ηγείται του φορέα, που καλείται να εφαρμόσει τη νομιμότητα και τον ΚΑΠ.

Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να υπάρχουν ανησυχίες για το αν θα εφαροστεί ένας ξεκάθαρος νόμος και ο ΚΑΠ. Αυτός προβλέπει ότι τη νέα σεζόν στην Β εθνική θα υπάρχουν 20 ομάδες και πώς θα πρέπει να συμπληρωθούν οι όποιες θέσεις από την Γ εθνική. Παρόλα αυτά συνεχώς…πληροφορίες από την Αθήνα κάνουν λόγο για…ανώνυμες σκέψεις για 18 ομάδες και παρόμοιες καταστάσεις.

Η πλευρά του Άλεξ Κάλας θέλει να…σφραγίσει ότι δεν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο που θα μπλοκάρει την γρήγορη άνοδο της ομάδας. Ακόμα και στην ΕΠΟ ξέρουν ότι δεν πρόκειται μακροπρόθεσμα να δικαιωθούν σε μία δικαστική διαμάχη, αλλά το ζήτημα είναι ο ΑΡΗΣ να πετύχει άμεσα τον στόχο του, το αργότερο ως το τέλος του Ιούνη και όχι να περιμένει δικαστήρια μέχρι τον Αύγουστο.

Η προσδοκία είναι ότι ο κ. Γκιρτζίκης το μεσημέρι της Κυριακής, που θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού απλά θα επιβεβαιώσει ότι θα εφαρμόσει τον ΚΑΠ και τίποτα παραπάνω. Ανάλογα με την δική του τοποθέτηση θα… τρέξουν οι εξελίξεις και θα γνωρίζει και ο ΑΡΗΣ πόσο εύκολη η πολύπλοκη θα είναι η υπόθεση της ανόδου.

Προτεινόμενα Άρθρα