ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ALLABOUTARIS: “Έχετε δίκιο, αλλά δεν αποφασίζω μόνος μου”

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Δεδομένο το δίκιο του ΑΡΗ- Ορόσημο η 10η Ιουνίου όταν και θα αποφασίσει το ΔΣ της ΕΠΟ- Νέα επιστολή από τον ΑΡΗ, απαιτείται εγρήγορση όλων για να αποφευχθούν περίεργες αποφάσεις

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το ραντεβού των ανθρώπων του ΑΡΗ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη στην Ξάνθη. Από την πλευρά του ΑΡΗ παρών ήταν ο Άλεξ Κάλας, ο Χρήστος Γρόλλιος και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Οι ιθύνοντες του ΑΡΗ επεσήμαναν για μία ακόμα φορά ότι η νομιμότητα επιτάσσει είτε να διεξαχθούν μπαράζ, είτε να ανέβει απευθείας ο ΑΡΗΣ καλύπτοντας τις κενές θέσεις που προκύπτουν βάση του ΚΑΠ. Από την πλευρά του ο κ. Γκιρτζίκης αναγνώρισε ότι ο ΚΑΠ και η προκήρυξη της νέας σεζόν είναι σύμμαχος του ΑΡΗ και πως αυτό επιτάσσει η νομιμότητα, αλλά από την άλλη πλευρά σημείωσε ότι ο ίδιος είναι Πρόεδρος, αλλά δεν αποφασίζει μόνος του.

Τόνισε ότι αποφασίζει το ΔΣ της ΕΠΟ και η σχετική απόφαση θα ληφθεί στο διοικητικό συμβούλιο της 10ης Ιουνίου, όπου άπαντες αντιλαμβάνονται ότι αποτελεί ορόσημο για την προσπάθεια του ΑΡΗ.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε να σταλεί από την πλευρά του ΑΡΗ και μία νέα επιστολή προς την ΕΠΟ. Αυτή η επιστολή θα είναι πιο αναλυτική, στοχευμένη και θα ζητάει και μία απόφαση άμεσα σημειώνοντας όλες τις παραμέτρους. Όπως σημείωσε ο κ. Γκιρτζίκης αυτή θα τεθεί και υπόψιν του νομικού τμήματος της ΕΠΟ που θα εισηγηθεί σχετικά στο ΔΣ της ΕΠΟ. Η επιστολή θα ετοιμαστεί σήμερα με την παρουσία του Άλεξ Κάλας και θα σταλεί στην ΕΠΟ το πρωί της Τρίτης.

Είναι ξεκάθαρο φυσικά ότι ο ΑΡΗΣ έχει το δίκιο με το μέρος του, αλλά πρέπει από την στιγμή που εξαρτάται από το ΔΣ της ΕΠΟ να δώσει μεγάλη μάχη για να δικαιωθεί. Αυτό είτε θα συμβεί στις 10 Ιουνίου με απόφαση- δικαίωσης. Τα επαναλαμβανόμενα-κατευθυνόμενα όμως δημοσιεύματα στην Αθήνα με περίεργες σκέψεις προφανώς από κάπου εκπορεύονται. Αν αυτά επιβεβαιωθούν έστω και αν χρειαστεί να μην εφαρμοστεί ο νόμος( δεν θα είναι και η πρώτη φορά άλλωστε) θα μπει ο σύλλογος σε μία διαδικασία νομικών ενεργειών, που φυσικά θα είναι χρονοβόρες και δεν θα είναι σε θέση να επιτρέψουν τον σωστό προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, αφού θα απαιτούνται αποφάσεις των τακτικών δικαστηρίων της ΕΠΟ. Το δεδικασμένο που επικαλείται άλλωστε ο ΑΡΗΣ έχει ημερομηνία 31 Ιουλίου του 2013 και τότε ως τότε η απόφαση ήταν διαφορετική κόντρα στον ΚΑΠ.

Επειδή ούτε ΤΟ ΔΙΚΙΟ για τον ΑΡΗ δεν είναι αυτονόητο όπως έπρεπε να είναι θα πρέπει άπαντες στον σύλλογο, από τον πρώτο ως τον τελευταίο να δώσουν μεγάλη μάχη.

Προτεινόμενα Άρθρα