Σε δέκα μέρες θα ξέρουμε

από AllAboutARIS

Τι επιδιώκει και τι δεν θέλει με τίποτα ο ΑΡΗΣ από το κρίσιμο για το αίτημά του διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Σε ημερομηνία ορόσημο για την επόμενη μέρα εξελίσσεται η 10η Ιουνίου, ημέρα που διεξάγεται το- τελευταίο πριν την γενική συνέλευση στις 26/6- διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και ο ΑΡΗΣ θέλει πάση θυσία να συζητηθεί το αίτημα και να υπάρξει και απόφαση που φυσικά να βασίζεται στην νομιμότητα και όχι στα περίεργα σενάρια που κυκλοφορούν εσχάτως για αναδιαρθρώσεις.

Αυτό που δεν θέλουν οι κίτρινοι είναι να παραπεμφεί για τον οιονδήποτε λόγο το θέμα για αργότερα καθώς θα επιτείνει το κλίμα αβεβαιότητας που ήδη υπάρχει και θα πάει γενικότερα πολύ πίσω όλες τις εξελίξεις στο σύλλογο για την επόμενη μέρα.  Από την Γ.Σ του ερασιτέχνη ως την εκκαθάριση και το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Εδώ βέβαια θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι για τέτοια αιτήματα όπως αυτό του ΑΡΗ αποκλειστική αρμοδιότητα για να αποφασίσει έχει το Δ.Σ της ομοσπονδίας αλλά θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη αν δεν πάρει απόφαση. Ένα άλλο λεπτό σημείο είναι τι γίνεται σε περίπτωση που η απόφαση είναι αρνητική. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ οι κίτρινοι θα μπλέξουν αρκετά μετά αφού δεν μπορείς εύκολα να προσβάλεις τις αποφάσεις του Δ.Σ της ΕΠΟ.

Προτεινόμενα Άρθρα