ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ALLABOUTARIS: Αγωγή σε ΠΑΕ και Ζαμπέτα-Αθανασιάδη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νομικά κινήθηκε η ομάδα της Χαλκιδικής εναντίον της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ και των δύο πρώην προέδρων

Μία… αμαρτία του παρελθόντος έρχεται για να χτυπήσει την πόρτα του ΑΡΗ ή καλύτερα εκείνη της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ και δύο πρώην παραγόντων της.

Συγκεκριμένα, ο Μέγας Αλέξανδρος Νοεχωρίου κατέθεσε αγωγή κατά των Αντώνη Ζαμπέτα και Θανάση Αθανασιάδη, για χρήματα που δεν έδωσε ο ΑΡΗΣ στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γιάννη Γιαννιώτα. Οταν οι «κίτρινοι» απέκτησαν τον παίκτη από την ομάδα της Χαλκιδικής, υπήρξε συμφωνία ότι θα δώσουν 10 χιλιάδες ευρώ, εφόσον πραγματοποιήσει έστω και μία επαγγελματική συμμετοχή. Αυτό έγινε την σεζόν 2011-2012, όμως η διοίκηση Αθανασιάδη δεν κατέβαλε το συγκεκριμένο ποσό, όπως φυσικά και όποια άλλη διοίκηση ακολούθησε. Ειδικότερα εκείνη του Δημήτρη Ηλιάδη, η οποία ήταν και που πήρε τα τροφεία του Γιαννιώτα από την μεταγραφή του στην Φορτούνα. 

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΑΡΗΣ την προηγούμενη χρονιά είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του παίκτη και είχε εισπράξει μάλιστα προκαταβολή ύψους 80 χιλιάδων ευρώ. Ποσό, το οποίο μετά από πρωτοβουλία του Αντώνη Ζαμπέτα επεστράφη στους «ερυθρόλευκους» και έτσι δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.

Προτεινόμενα Άρθρα