«Το μέλλον του Μαρτίνες έχει αποφασιστεί»

από AllAboutARIS

Ο διεθνής Κολομβιανός πήρε το «οκ» από την Πόρτο για να βρει καινούρια ομάδα, θέλοντας να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Οι Ιταλοί υποστήριξαν πως ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, βρέθηκε στην Πορτογαλία ώστε να διαπραγματευτεί την απόκτηση του άσου των «δράκων».

Ο ατζέντης του παίκτη λοιπόν, Λουίζ Ενρίκε, μίλησε στα πορτογαλικά Μέσα και τόνισε πως το μέλλον του Μαρτίνες έχει ουσιαστικά αποφασιστεί, χωρίς να αναφέρει κάτι ουσιαστικό για το σύλλογο που θα πάρει μεταγραφή.

«Το μέλλον του Τζάκσον έχει ουσιαστικά αποφασιστεί. Τα πράγματα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Θα πάει σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα καθώς έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο», ανέφερε αρχικά στην «O Jogo».

«Από ό,τι έχει συμφωνηθεί, η Πόρτο θα λάβει 35 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται εδώ κι αρκετές εβδομάδες, υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες κι έπειτα η αποχώρηση του Μαρτίνες από την Πόρτο θα γίνει πραγματικότητα», συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Κολομβιανού φορ έχει δείξει, εκτός από τους «ροσονέρι» κι η Άρσεναλ.

Προτεινόμενα Άρθρα