Ήταν και ο ΑΡΗΣ εκεί

από AllAboutARIS

Τι επιδίωξε με την παρουσία του έξω από τα γραφεία της ομοσπονδίας και τις επαφές που έκανε ο γενικός αρχηγός του ΑΡΗ Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Όσοι δημοσιογράφοι έτυχε να βρεθούν χθες στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί και φυσικά τα μέλη του Δ.Σ της ομοσπονδίας διέκριναν έξω από την αίθουσα τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Ο γενικός αρχηγός του ΑΡΗ που λόγω της παλιάς του ιδιότητας ως διαιτητής, έχει προσωπική γνωριμία και σχέση με αρκετά από τα μέλη της ομοσπονδίας και με την παρουσία του εκεί επιδίωξε δυο πράγματα. Πρώτον να δείξει ότι ο ΑΡΗΣ που «καίγεται» για τις αποφάσεις της ομοσπονδίας, ήταν έστω και άτυπα «παρών» στη χθεσινή συνεδρίαση και δεύτερο να επιδιώξει και κάποιες επαφές με την ΕΠΟ στο περιθώριο του Δ.Σ.

Ο Παπαδόπουλος που έχει ξανακατέβει στην ΕΠΟ για θέματα του ΑΡΗ ήταν θυμίζουμε παρών και στη συνάντηση του Κάλας με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και έκανε χθες το αυτονόητο. Έδειξε με την φυσική του παρουσία ότι ο ΑΡΗΣ δεν αφήνει στην τύχη του, την προσπάθεια να αγωνιστεί του χρόνου στη Football League αλλά επιδιώκει να την ενισχύει με παρουσία εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα