Πρώτα οι επικυρώσεις

από AllAboutARIS

Ο χάρτης των εξελίξεων που θα καθορίσουν πόσο γρήγορα ή αργά θα καταφέρουν οι κίτρινοι να αγωνιστούν στη Football League.

Μετά τις αποφάσεις της ΕΠΟ, που κινήθηκαν πάνω-κάτω σε αυτά που ήθελε ο ΑΡΗΣ, τα επόμενα στάδια που είναι υποχρεωμένος να περιμένει σε πρώτη φάση ο ΑΡΗΣ, με την προϋπόθεση πάντα ότι δεν θα υπάρξουν απρόβλεπτοι παράγοντες καθυστέρησης, είναι τα ακόλουθα και σας τα παρουσιάζει το AllAboutARIS.  

Επικύρωση βαθμολογιών. Μιλάμε για τις δυο επαγγελματικές κατηγορίες. Η επικύρωση στη Σούπερ Λίγκ θα γίνει μόλις βγει η απόφαση για τη Βέροια και στη Football League την επόμενη εβδομάδα, εφόσον δεν υπάρξουν καθυστερήσεις με προσφυγές.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος από Football League. Όπως συνηθίζει τα δυο τελευταία χρόνια η διοργανώτρια, μετά την επικύρωση της βαθμολογίας θα απευθύνει στις ομάδες πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής με καταληκτική ημερομηνία το πολύ μιας εβδομάδας, ώστε να προκύψει ο ακριβής αριθμός των ομάδων και φυσικά τα κενά στην Football League.

Το επόμενο Δ.Σ της ΕΠΟ. Εφόσον γίνουν τα παραπάνω, μεγάλη σημασία για τον Άρη αποκτάει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ στις 24/06, δηλαδή μια μέρα πριν από τη Γ.Σ. Εκεί, εφόσον θα υπάρχουν συγκεκριμένα κενά η ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει πως θα καλυφθούν, δηλαδή με μπαράζ ή όχι. Καθυστέρηση θα υπάρξει εφόσον γίνουν προσφυγές από όσους έχουν έννομο συμφέρον, αφού τότε αναγκαστικά θα επιληφθεί το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και θα πιάσουμε καλό Ιούλιο. Απαραίτητη διευκρίνιση. Εφόσον τα μπαράζ διεξαχθούν Ιούλιο, η ΕΠΟ θα πρέπει να πάρει προηγουμένως απόφαση για παράταση της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου.  

Προτεινόμενα Άρθρα