Δικαστική εμπλοκή

από AllAboutARIS

Συνεχίζεται το μαρτύριο της υπομονής για τον ΑΡΗ αφού λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων δεν γίνεται να επικυρωθούν αυτή την εβδομάδα οι βαθμολογίες.

Πολύ δύσκολα θα υπάρχει οριστική εξέλιξη αυτή την εβδομάδα όσον αφορά το θέμα της διεξαγωγής αγώνων μπαράζ  που επιδιώκει ο ΑΡΗΣ για να πετύχει την συμμετοχή του στη Football League. Ο λόγος είναι ότι για πρακτικούς λόγους είναι αδύνατη η επικύρωση των βαθμολογιών και στις δυο επαγγελματικές κατηγορίες. Δηλαδή οι δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, δίχως την οριστική έκβαση των οποίων δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε η Σούπερ Λίγκ αλλά ούτε και η Football League σε επικύρωση. Αναφερόμαστε στις περίφημες υποθέσεις της Βέροιας και της Κέρκυρας στη σούπερ Λιγκ αλλά και των Ζακύνθου, Καλλιθέας στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αν όλα πάνε καλά θα έχουν βγει οι αποφάσεις στο επόμενο δεκαήμερο και μετά θα πάρουν σειρά οι επικυρώσεις, η πρόσκληση ενδιαφέροντος από τη Football League και οι αποφάσεις της ΕΠΟ. Δηλαδή μιλάμε για τέλη Ιουνίου ή το αργότερο αρχές Ιουλίου. Καθυστέρηση που από τη μια επιτείνει την άχαρη αναμονή και από την άλλη πάει ακόμη πιο πίσω τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, κάτι για το οποίο στον ΑΡΗ οφείλουν να σκεφτούν πολύ σοβαρά.

Προτεινόμενα Άρθρα