Των φρονίμων τα παιδιά…

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης άρχισε τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ ώστε να είναι έτοιμος στο ενδεχόμενο της συμμετοχής στη football league και ανάληψης της ομάδας από τον Κάλας.

Οι δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν τόσο στη Σούπερ Λιγκ (Βέροια και Κέρκυρα) όσο και στη Football League (Ζάκυνθος, Καλλιθέα) θα καθυστερήσουν την επικύρωση των βαθμολογιών στις δυο επαγγελματικές κατηγορίες (αναμένεται να γίνουν την μεθεπόμενη εβδομάδα) και αυτό αυτομάτως πάει ακόμη πιο πίσω την πιθανότητα διεξαγωγής αγώνων μπαράζ για τον Άρη. Κάτι που θα έχει άμεση επίπτωση και στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν για αυτόν που θα αναλάβει την ΠΑΕ εφόσον αυτή αγωνιστεί στη Football League. Με δεδομένο ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα αρχίσει στα τέλη Αυγούστου και δεν θα υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει αρχίσει διακριτικά να δουλεύει το μεταγραφικό πλάνο της επόμενης σεζόν ώστε να μην τρέχει… με την ψυχή στο στόμα αν ανατεθεί στον αδερφό του και τον ίδιο η σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έλληνας τεχνικός έχει ήδη καταρτίσει μια λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, κυρίως από την ελληνική αγορά που γνωρίζει και μάλιστα έχει προχωρήσει σε βολιδοσκόπηση των προθέσεων με κάποιους από αυτούς. Αυτό που διαπίστωσε ήταν η επιθυμία αρκετών να συνεργαστούν με τον ΑΡΗ αφού διακρίνουν την αλλαγή κλίματος και την οικονομική συνέπεια του Κάλας. Πλην όμως, και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί, οι επαφές αυτές δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια συμφωνία ούτε είναι δεσμευτικές για τον σύλλογο αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, ούτε που θα αγωνιστεί ούτε ποιος θα είναι ο ιδιοκτήτης. Απλά ο Καλαϊτζίδης σε συνεργασία με τον Κάλας, αντιλαμβάνονται ότι εφόσον τους δοθεί το χρίσμα στη Football League, θα υπάρχει πίεση χρόνου και θέλουν έτσι να… καλύψουν το χαμένο έδαφος και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην κατάρτιση του ρόστερ.

Στόχος τους, όπως λένε χαρακτηριστικά, όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο ΑΡΗΣ καταφέρει να αγωνιστεί στη Football League, να είναι σε θέση να παρουσιάσουν εκτός από το πλάνο τους και ένα ρόστερ που θα έχει σχηματοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Προτεινόμενα Άρθρα