Κλείνει κι αυτό

από AllAboutARIS

Γιατί ο ομογενής επιχειρηματίας επιλέγει να εξοφλήσει τώρα και το υπόλοιπο του Νοεμβρίου που άφησε απλήρωτο ο Γαλανός και ποιο το πρόβλημα που υπάρχει.

Κλείνει και την τελευταία οικονομική εκκρεμότητα που έχει απομείνει από την παρουσία του Γιώργου Γαλανού στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Αλεξ Κάλας. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεσή του όπως διαμηνύθηκε στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Πρόκειται για τα οφειλόμενα του περασμένου Νοεμβρίου που δεν κατέλαβε στους ποδοσφαιριστές ο τότε χρηματοδότης του τμήματος και τα οποία κανείς αυτή τη στιγμή δεν ξέρει πόσα είναι εκτός ίσως από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε ότι στους παίκτες είχε δοθεί ένα ποσό ως έναντι και για τα υπόλοιπα δόθηκαν υποσχέσεις που φυσικά δεν υλοποιήθηκαν παρά τις οχλήσεις που έχει κάνει ο ερασιτέχνης προς τον Γαλανό.

Ο Κάλας προχωράει σε αυτή την κίνηση αφενός γιατί την έχει υποσχεθεί (έχει καταβάλει ούτως ή άλλως τον Δεκέμβριο που ήταν επίσης υποχρέωση του Γαλανού) και αφετέρου ως αντιστάθμισμα στο γεγονός ότι τον Ιούνιο αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν να παίρνουν χρήματα με δεδομένο ότι οι τελευταίες δόσεις ήταν τον Μάιο και εξοφλήθηκαν. Επειδή όμως εξακολουθούν να βρίσκονται στο γήπεδο και να προπονούνται, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει δώσει εντολή να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα του Νοεμβρίου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν στην κατοχή του ερασιτέχνη αποδείξεις για όλους τους παίκτες του ρόστερ ώστε να γίνει η αντιπαραβολή και να υπολογιστούν τα υπόλοιπα. Μέσα στην εβδομάδα ο Καλαιτζίδης θα επιδιώξει με τον ερασιτέχνη να βρει μια άκρη ώστε να μην νιώθει κανείς αδικημένος και να κλείσει και η τελευταία… λογιστική τρύπα.

Προτεινόμενα Άρθρα