Το βίντεο της χρονιάς σε αγώνα 11χρονων!

από AllAboutARIS

Δείτε τα απίστευτα περιστατικά που συνέβησαν σε αγώνα U11 στο τουρνουά Balkan Cup, με αποκορύφωμα το κλάμα ενός πιτσιρικά που έτρεξε να φύγει από το γήπεδο επειδή αστόχησε σε κενή εστία.

Το ποδόσφαιρο είναι ικανό να σε πάει από το ναδίρ στο ζενίθ. Αλλά και το αντίθετο. Κι όσοι βρέθηκαν στον αγώνα U11 ανάμεσα Μπούρσασπορ και Κορίκου τα έζησαν -και τα είδαν- όλα. Ενα απίστευτο κοντράστ συναισθημάτων από πιτσιρικάδες που μας χάρισαν ίσως το κορυφαίο ποδοσφαιρικό βίντεο της χρονιάς.

Η Κορίκου ήταν αυτή που ισοφάρισε το ματς σε 1-1, κατά τη διάρκεια ωστόσο των πανηγυρισμών οι μπόμπιρες της Μπούρσασπορ βρήκαν την ευκαιρία να απαντήσουν με ένα δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια βέβαια έκαναν -ως όφειλαν- το fair play κι άφησαν τους αντιπάλους τους να ισοφαρίσουν, ωστόσο ο πιτσιρικάς της Κορίκου που βρέθηκε φάτσα με κενή εστία, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αυτή κόντραρε επάνω του κι έπειτα βγήκε έξω!

Ο νεαρός ωστόσο δεν μπόρεσε να πιστέψει την ευκαιρία που είχε χάσει και ξέσπασε σε κλάματα, ακολούθως έβγαλε τη φανέλα του κι έτρεξε να φύγει από το γήπεδο, πριν τον συγκρατήσουν οι άνθρωποι της ομάδας του και συνεχιστεί το παιχνίδι κανονικά. Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 3-2 υπέρ της Κορίκου με το νικητήριο τέρμα να επιτυγχάνεται στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης!

Προτεινόμενα Άρθρα