Διέψευσε τους πάντες

από AllAboutARIS

Σε αντίθεση με τον διόσκουρό του, τον Σανιά, ο γάλλος παίκτης διέψευσε όσους περίμεναν ότι θα είχε αποχωρήσει ήδη και ο ίδιος.

Σίντι Σανιά και Γκαέλ Νλουντούλου βίοι αντίθετοι. Ο πρώτος αν και πολυδιαφημισμένος κούνησε μαντήλι ως αποτυχημένος και έφυγε με τις χειρότερες εντυπώσεις από την ομάδα ενώ ο δεύτερος αν και παρεξηγημένος από το ξεκίνημα και αυτός με τον… δύσκολο χαρακτήρα και κάποια πειθαρχικά παραπτώματα, φαίνεται ότι κερδίζει το στοίχημα της παραμονής. Ο 23χρονος γάλλος, παρά την αβεβαιότητα που υπάρχει, παραμένει στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας 100% επαγγελματικά σε αντίθεση με τους άλλους δυο ξένους, τον Σανιά και τον Φερνάντες και δηλώνει έτοιμος σε περίπτωση που διεξαχθούν αγώνες κατάταξης. Η συμπεριφορά του δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ούτε φυσικά και από τον καθ΄ ύλιν αρμόδιο τον προπονητή του.

Ο 58χρονος τεχνικός αν και αρχικά φαινόταν να έχει κάποιους ενδοιασμούς, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του γάλλου, εσχάτως δηλώνει ικανοποιημένος και εκτός απροόπτου θα του ανάψει το πράσινο φως εφόσον παραμείνει και ο ίδιος στην ομάδα. Άλλωστε για τις ικανότητες του 23χρονου μεσοεπιθετικού ποτέ δεν αμφέβαλλε. Μάλιστα θεωρεί ότι με μια καλή προετοιμασία (πέρσι δεν έκανε με την ομάδα) και γνωρίζοντας μετά από ένα ολόκληρο χρόνο τις απαιτήσεις που έχει από αυτόν ο προπονητής του, μπορεί να γίνει ακόμη πιο χρήσιμος για τον ΑΡΗ. Συν τοις άλλοις ο Νλουντούλου, είναι σε καλή ηλικία και διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (γαλλικό).

Προτεινόμενα Άρθρα