Τον θυμάστε τον Γενναίο;(vids)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Τον "γίγαντα" Χρήστο Γενναίο επέλεξε η ΕΠΟ δίπλα στον Τσαχειλίδη για την ΚΕΔ στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση!

Χρειάζεται άραγε να σας θυμίσουμε ποιος είναο ο Γενναίος; Πρωταγωνιστής σε ε[πικές…σφαγές με αστέρια της διαιτησίας όπως ο Ζωγράφος, ο Χαραλαμπίδης, ο Παμπορίδης και άλλοι πολλοί. Θυμίζουμε μόνο δυο από τις τιμωρίες του για τους βαθμούς που στερούσε στον ΑΡΗ:
“Με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών «πλήρωσε» ο Χρήστος Γενναίος τις υποδείξεις του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΕΔ.

Ο Γενναίος ήταν επόπτης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και εξαιτίας των (μη) υποδείξεών του τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Πειθαρχικό Οργανο της ΚΕΔ/ΕΠΟ επιβάλλει την ποινή των τριών (3) αγωνιστικών στον βοηθό διαιτητή πρωταθλήματος Super League Χ. Γενναίο (ΣΔΠ Αθηνών), για τον αγώνα Ολυμπιακός-Αρης της 14/2/2009».

Και άλλες φορές που τους κέρδιζε και αυτούς ο ΑΡΗΣ όπως το 1-0 στο Βικελίδης το 2009
“Στο ψυγείο” μπαίνουν ο διαιτητής του αγώνα Άρη-Ολυμπιακού Βασίλης Παμπορίδης και ο βοηθός του Χρήστος Γενναίος.Ο παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης Γιάννης Σπυρόπουλος έβαλε χαμηλή βαθμολογία και στους δύο και η ΚΕΔ/ΕΠΟ αναμένεται να τους τιμωρήσει σιωπηρώς,αφήνοντας τους έναν μήνα εκτός πινάκων.
Ο κ.Σπυρόπουλος θεωρεί ότι ο κ.Παμπορίδης έπρεπε να καταλογίσει πέναλτι σε χέρι του Ντουντού και να δείξει κίτρινες σε Γκαλίτσιο(θα ήταν η δεύτερη) και Ντιόγκο.Παράλληλα ο κ.Γενναίος κακώς υπέδειξε σε θέση οφ-σάϊντ τον Κόκε”.

Θυμηθείτε κάποια ενδεικτικά βίντεο με Γενναίο και τα “φυντάνια της ελληνικής διαιτησίας!

Προτεινόμενα Άρθρα