Υπάρχει ζήτηση

από AllAboutARIS

Οι οργανωτές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του 2016 ενημέρωσαν πως η ζήτηση για εισιτήρια έχει ξεπεράσει κατά πολύ την προσφορά, με ποδοσφαιρόφιλους από όλη τη γη να έχουν κάνει 3,7 εκατ. αιτήσεις για εισιτήρια

Μπορεί η περίοδος που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν επίσημα πως επιθυμούν να βρεθούν σε κάποιο από τα γαλλικά γήπεδα για να παρακολουθήσουν από κοντά το EURO 2016 να βρίσκεται μόλις στα μισά της (10/6-10/7), ωστόσο η ζήτηση έχει ήδη ξεπεράσει την προσφορά και μάλιστα κατά πάρα πολύ.

Σε αυτή την πρώτη φάση θα διατεθούν, μέσω κλήρωσης ανάμεσα στους αιτούντες, 1 εκατ. «μαγικά χαρτάκια». Οι αιτήσεις, όμως, είναι ήδη περίπου τετραπλάσιες, όπως αποκάλυψε ο Ζακ Λαμπέρ, πρόεδρος της Euro 2016 SAS, της εταιρείας που συστάθηκε για να φέρει εις πέρας τη σπουδαία διοργάνωση.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία, η μεγαλύτερη ζήτηση αφορά τα εισιτήρια της κατηγορίας 4, τα οποία αφορούν τις 43 από τις 51 αναμετρήσεις και κοστίζουν 25 ευρώ.

Οι αιτήσεις προέρχονται κυρίως από τη Γαλλία (55%), με το υπόλοιπο 45% να είναι κατά βάση από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Πάντως, στον συνολικό κατάλογο των αιτούντων υπάρχουν κάτοικοι από 200 διαφορετικές χώρες.

Προτεινόμενα Άρθρα