Και τώρα… πόλεμος!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε επιφυλακή ολόκληρος ο σύλλογος, αναμένοντας τις οριστικές εξελίξεις

Τα πάνω-κάτω κατάφερε να φέρει η ΕΠΟ χτες ή καλύτερα κάποια από τα μέλη της, τα οποία προσπάθησαν με το δικό τους μυαλό, να… τελειώσουν τον ΑΡΗ και την άνοδο του στην Φούτμπολ Λιγκ.

Οι πρώτες τοποθετήσεις που προέκυψαν μετά την ΓΣ της Ομοσπονδίας, όπως για παράδειγμα του κ. Βούρβαχη, προκάλεσαν «παγωμάρα» σε ολόκληρο τον σύλλογο, ήρθαν όμως και άλλες για να αποκαταστήσουν την τάξη, απέναντι σε εκείνους που προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Γκιρτζίκη στο AllAboutARIS έριξαν φως στο θολό τοπίο που διαμορφώθηκε για τον ΑΡΗ και η διαβεβαίωση του ίδιου του προέδρου της ΕΠΟ για την εφαρμογή των κανονισμών, είναι σε κάθε περίπτωση μία… βαριά δέσμευση, μέχρι φυσικά να αποδειχθεί το αντίθετο.

Το μόνο σίγουρο στην προκειμένη περίπτωση για τον ΑΡΗ, είναι ένα. Οτι έχει τον νόμο με το μέρος του και από την στιγμή που ο νέος ΚΑΠ δεν μπορεί να εφαρμοστεί από φέτος, τελικά θα εξασφαλίσει την άνοδο του, ακόμα και αν χρειαστεί να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι στον σύλλογο και ειδικότερα σε ποδοσφαιρικό τμήμα και Ερασιτέχνη, πρέπει μέσα στα επόμενα 24ωρα να βρίσκονται σε απόλυτη επιφυλακή, αφού με την ΕΠΟ όλα γίνονται. Ο πόλεμος ξεκίνησε άλλωστε και θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Προτεινόμενα Άρθρα