Ξεμπρόστιασμα των Μαζαρακοβουρβαχήδων από το AllAboutARIS! (pics)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Οι σύμβουλοι της ΕΠΟ που παραδέχονταν ότι βάση νόμου πρέπει να καλυφθούν οι θέσεις από την Γ εθνική, τώρα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠ, ΑΛΛΑ ΤΟ ALLABOUTARIS ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ

Ένας από τους ανθρώπους που πήραν θέση τις τελευταίες μέρες και με ασυναρτησίες προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι μία απόφαση κόντρα στον ΚΑΠ και την προκήρυξη, μία απόφαση που πάρθηκε μέσα σε μία νύχτα και αντίκειται στον αθλητικό νόμο, έπρεπε να παρθεί και ο ΑΡΗΣ να “κάτσει” να την φάει και να μείνει στην Γ εθνική.

Ο λόγος για τον κ. Μαζαράκη από την Κεφαλλονιά, που το απόγευμα της Παρασκευής μαζί με τον Βούρβαχη σημείωνε ότι ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να ανέβει γιατί ο ίδιος και ορισμένοι άλλοι στην ΕΠΟ αποφάσισαν…πραξικοπηματικά να αλλάξουν τον ΚΑΠ και να μην συμπληρώνονται τα κενά που αφήνουν ομάδες που πέφτουν. Με ασυναρτησίες και…μπλέξιμο των θέσεων ομάδων που υποβιβάστηκαν με το δίκαιο αίτημα του ΑΡΗ που είναι κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ προσπάθησαν να περάσουν ότι η φωτογραφική αυτή ρύθμιση που ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΑΡΗΣ, είναι και το σωστό.

Φυσικά ο κ. Μαζαράκης έπεσε ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ 20 ΟΜΑΔΕΣ. Αυτά που γράφονταν επί πολλές μέρες ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. 20 ομάδες, απαγορεύεται η αυξομείωση (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΑΝ ΗΤΑΝ…ΜΕΧΡΙ 20;) και τα κενά καλύπτονται από την κατώτερη κατηγορία.

Το AllAboutARIS δημοσιεύει μία συνέντευξη του κ. Μαζαράκη πίσω στο 2013. Δείτε τι έλεγε τότε στην ίδια ακριβώς περίπτωση. Τότε που η επιτροπή εφέσεων ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠ και ανέβηκε η Ζάκυνθος και άλλες ομάδες για να συμπληρωθούν οι 28 ομάδες που τότε προβλέπονταν. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΠ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠ, αλλά ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΦΕΤΟΣ. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ στις δηλώσεις του είπε ότι φέτος δεν υπάρχει αλλαγή. Μακάρι να δοθεί και γραπτώς στον ΑΡΗ αυτή η εκδοχή.

Απολαύστε τον κ. Μαζαράκη. Τι έλεγε σε συνέντευξη στο σάιτ mikriliga στις 10-10-2013 για εφαρμογή του ΚΑΠ, το νόμο που εφαρμόστηκε για να ανέβουν οι ομάδες από την Γ εθνική ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤ’ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

«Η εφαρμογή του νόμου επαφίεται σ΄εκείνον που τον συνέταξε. Δεν μπορεί να κάνει παρέμβαση σε αυτό η ΕΠΟ. Η προκήρυξη απαγορεύεται να αλλάξει, αλλάζει μόνο με δικαστικές αποφάσεις. Εδώ υπάρχουν αποφάσεις εφέσεων κάποιων σωματείων που βρέθηκαν στην Β΄ κατηγορία από την Γ’ . Σωματεία που ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτα, όπως η Ζάκυνθος και ανέβηκαν. Αυτά τα πήρε η εφέσεων, γιατί έπρεπε κατ΄ εφαρμογή του νόμου να φροντίσει να μπουν 28 ομάδες. Γι΄ αυτό ανέβασε και τις υπόλοιπες».

Τώρα Μαζαράκη ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΑΡΗΣ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ Η ΕΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ; ΤΟ Ξέρεις φυσικά και εσύ και οι υπόλοιποι ότι ΦΕΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ. Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Μάχη ως τις 8 Ιουλίου όταν είτε η ΕΠΟ θα εφαρμόσει το νόμο ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ (εφαρμογή από την μεθεπόμενη περίοδο του νέου ΚΑΠ), είτε μία παράνομη έναρξη εφαρμογής του νόμου από φέτος, αλλά τότε να είναι έτοιμοι όλοι αυτοί και για τις συνέπειες.

Και ένα ερώτημα. Ο Μαζαράκης είπε ότι η ομάδα του η Κεφαλλονιά θα ανέβει στην Γ εθνική, αν εφαρμοστεί ο νόμος και αυτός ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ. Να τον χαίρεστε εκεί στην Κεφαλλονιά, αλλά πάνω από όλα να καταλάβουν άπαντες τι ρόλο παίζουν όλοι αυτοί στην ΕΠΟ. Αλλάζει τον ΚΑΠ και πλήττει την ομάδα της περιοχής του και το περηφανεύεται κιόλας ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΌΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΟ. 

To AllAboutARIS προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις του να αποδοθεί δικαιοσύνη στο θέμα του ΑΡΗ και να ξεμπροστιαστούν όλοι αυτοί που προσπαθούν για δικούς τους λόγους που ξέρουμε, αλλά αν γράψουμε θα πρέπει να είμαστε η… ΕΥΠ για να το αποδείξουμε. Αλλωστε αυτό το σάιτ ήταν που αποκάλυψε τον νόμο και τον ΚΑΠ, όταν κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν να βρουν τρόπους να τρυπήσουν τον σύλλογο. Θα συνεχίσουμε να βάζουμε τις φωτογραφίες τους και τα ονόματά τους. Και εφόσον συνεχίσουν να προσπαθούν να διαλύσουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας όλος ο κόσμος του ΑΡΗ θα μάθει για αυτούς τους 20 ακόμα και τι χρώμα “βρακί” φοράνε.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ οφείλει να δράσει άμεσα και να απευθυνθεί στον κ. Μαζαράκη και στον κ. Βούρβαχη, στον κ. Τζανόπουλο και τον κ. Δημητρίου συν τους άλλους υπέρμαχους του να μην ανέβει ο ΑΡΗΣ, αλλά άκουσον άκουσον να μείνουν στην Β΄ κόντρα στον ΚΑΠ, την προκήρυξη και τον αθλητικό νόμο 16-17 ή όσες άλλες ομάδες μείνουν. Το γιατί φυσικά δεν το λέει κανένας. όλοι μας το καταλαβαίνουμε, αλλά ας καταλάβουν και αυτοί ότι ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Εφαρμόστε το νομο, αλλιώς από AllAboutARIS θα γίνουμε… AllAboutEPO και θα ασχολούμαστε μόνο με εσάς, τι κάνετε από το πρωί ως το βράδυ με φωτό, διευθύνσεις και ονόματα. Και δεν θα το κάνουμε μόνο εμείς…

Προτεινόμενα Άρθρα