Το ποδόσφαιρο της παράνοιας και της αμαρτίας

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Σε μια κοινωνία η οποία έχει χωρίς ίχνος αμφιβολίας διαβρωθεί από τις καταστάσεις ανομίας που επικρατούν στο εσωτερικό της δε μας προξενεί καμία απολύτως εντύπωση ότι ανάλογα φαινόμενα βρίσκουν εφαρμογή και στις τάξεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι πώς έχει διαπιστωθεί περίτρανα πώς όταν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ψάχνουν για πειραματόζωα η πρώτη ομάδα που τους έρχεται στο μυαλό είναι αυτή του ΑΡΗ.

Για ένα ακόμα καλοκαίρι λοιπόν οι τυφλοί βλέπουν, οι κουφοί ακούν, και οι κουτσοί περπατούν και όλα αυτά συμβαίνουν διότι πολύ απλά από την απόφαση η οποία αναμένεται να ληφθεί έχει έννομο συμφέρον ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης. Βέβαια οφείλουμε να τονίσουμε στο σημείο αυτό πώς κάποιοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, σε αυτή την περίπτωση η ομάδα δεν πρόκειται να παίξει το ρόλο του εξιλαστήριου θύματος έναν ρόλο που όπως αποδείχθηκε βόλεψε πάρα πολλούς στο διάστημα των προηγούμενων ετών. Ο ΑΡΗΣ σε πείσμα όλων θα βγει νικητής και η όποια μανιώδης προσπάθεια εξόντωσης του θα πέσει στο κενό. Από τη στιγμή που ο Κ.Α.Π. είναι ξεκάθαρος ο κάθε εμπλεκόμενος με τα του ποδοσφαίρου υποχρεούται να τηρήσει την τάξη και την νομιμότητα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση το όνομα του θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στα κατάστιχα του αθλήματος όπως και στις συνειδήσεις του κόσμου του ΑΡΗ.

Θα το γράψουμε για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ οι κίτρινοι δεν ζητούν να παραβιαστεί κάποιος νόμος προς όφελος τους, το μόνο που ζητούν είναι να επικρατήσει το δίκαιο και το σωστό απέναντι στην απόλυτη πρόκληση και την αδικία. Όσοι ισχυρίζονται πώς ο ΑΡΗΣ κλαίγεται ‘η ματαιοπονεί θα θέλαμε πολύ να τους ρωτήσουμε τι πίστευαν όταν μια άλλη ομάδα της πόλης ενώ υποβιβάστηκε στην πάλαι ποτέ Δ’ Εθνική προβιβάστηκε με μια απόφαση εν μια νυκτί και υπερπήδησε δύο κατηγορίες χωρίς να ιδρώσει το αφτί κανενός; Αλλά μας συγχωρείτε ξεχαστήκαμε τότε δεν εμπλεκόταν η δική μας ομάδα στην υπόθεση.

Βεβαίως για να γίνουν πράξη όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω πρέπει οι άνθρωποι της ομάδος να πασχίσουν ούτως ώστε να μην επιτρέψουν να λάβει χώρα ένα ακόμη σκάνδαλο μεγατόνων που παρόμοιο του δεν έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα,

Προτεινόμενα Άρθρα