Ραντεβού Καλαϊτζίδη-Ερασιτέχνη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αποφασίζονται οι επόμενες κινήσεις

Στο ίδιο τραπέζι θα κάτσουν για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Ερασιτέχνης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν από την Αθήνα και την ΕΠΟ.

Οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν ένα πρώτο ραντεβού την περασμένη Τρίτη, συμφώνησαν όμως να συζητήσουν πιο αναλυτικά μετά το πέρας του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας και της προχτεσινής γενικής συνέλευσης. Σίγουρα σήμερα θα έχουν να πουν πολλά περισσότερα λόγω των εξελίξεων που σημειώθηκαν και για τις οποίες ο Ερασιτέχνης περιμένει ενημέρωση, αφού η… μπάλα είναι πλέον στο γήπεδο του όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας. Για να την βρει αυτή στην Φούτμπολ Λιγκ, θα πρέπει η ΕΠΟ να μην παραμονήσει (και να το κάνει βέβαια, ο ΑΡΗΣ θα δικαιωθεί στο διαιτητικό δικαστήριο) και στον σύλλογο περιμένουν να δουν τις οριστικές αποφάσεις της. 

Σε αυτή την φάση, ο Ερασιτέχνης αναμένεται να ζητήσει εκ νέου διαβεβαιώσεις για την άνοδο. Παράλληλα βέβαια, θα συζητήσει με το ποδοσφαιρικό τμήμα και για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν από κοινού τις επόμενες ημέρες, ώστε να προφυλαχθούν τα συμφέροντα της ομάδας και να μπορέσει να κοιτάξει επιτέλους μπροστά. Υπάρχουν άλλωστε ζητήματα που πρέπει να «τρέξουν» και όλα φαίνεται ότι ξεκινούν από τον ορισμό της γενικής συνέλευσης. 

Προτεινόμενα Άρθρα