Δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια

από AllAboutARIS

Σκέψη για πρόσκληση ενδιαφέροντος σε επενδυτές για να μην χαθεί χρόνος.

Ο ΑΡΗΣ κατά τα φαινόμενα θα πρέπει να υποστηρίξει το δίκιο του για την άνοδό του στη Football League μέσω των δικαστικών επιτροπών της ΕΠΟ. Η αισιοδοξία για την τελική δικαίωση παραμένει, πλην όμως είναι μια διαδικασία που μπορεί να πάρει και ολόκληρο τον Ιούλιο. Και με την ομάδα τι γίνεται; Τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν; Τις προσθαφαιρέσεις παικτών, τις μεταγραφές, την εκκαθάριση; Ο Αλεξ Κάλας τυπικά από αύριο ολοκληρώνει τη σύμβαση που είχε υπογράψει με τον ερασιτέχνη και μπορεί να έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει αλλά δεν έχει κάποια νομιμοποίηση επ΄ αυτού αφού ο ερασιτέχνης δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ενέργεια για την επόμενη μέρα.

Ο κίνδυνος που υπάρχει ενεργοποιεί τον Α.Σ προκειμένου να μην πάθει ο ΑΡΗΣ τα περσινά και βρεθεί μετά από ένα μήνα ακόμη να ψάχνεται. Στο τραπέζι υπάρχουν αρκετές σκέψεις και ανοιχτή γραμμή με τον ομογενή επιχειρηματία. Αυτή που φαίνεται να κερδίζει έδαφος αν και έχει κάποια κενά είναι να προσκληθεί αύτη την εβδομάδα από τον ερασιτέχνη πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ομάδα από επενδυτές. Να τεθεί δηλαδή μια συγκεκριμένη προθεσμία στην οποία θα μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους ώστε αν δεν προκύψει άλλο ενδιαφέρον να ανάψει το πράσινο φως στον Κάλας να προχωρήσει στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν αφού όπως έχει διαμηνύσει στον Πρόεδρο του Α.Σ έχει έτοιμο το πλάνο του αλλά και τα χρήματα για να το υλοποιήσει.

Για το λόγο αυτό σήμερα είναι προγραμματισμένη ευρεία συνάντηση στον Α.Σ στην οποία θα κληθούν και οι νομικοί ώστε να καθοριστεί το πλάνο και το χρονοδιάγραμμα της επόμενης μέρας.

Προτεινόμενα Άρθρα