Αποφάσισε ήδη

από AllAboutARIS

Ποιοι μένουν, ποιοι είναι ακόμη στον αέρα και ποιοι αποχωρούν με την υποσημείωση ότι τα πλάνα αυτά αφορούν την περίπτωση που παραμείνει στην ομάδα ο έλληνας τεχνικός.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μπορεί να μην γνωρίζει αν θα έχει την ομάδα και να περιμένει την ετυμηγορία των δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ μέσα στον Ιούλιο, έχει φροντίσει όμως το περσινό πάθημα να του γίνει μάθημα. Δηλαδή να κρατήσει εγκαίρως αυτούς που θέλει, ώστε στη συνέχει να καταλήξει στον ακριβή αριθμό ανά θέση που θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα. Με δεδομένο μάλιστα ότι αυτοί που θα μείνουν, βάσει του σχεδιασμού του έλληνα τεχνικού, δεν ξεπερνούν τους δέκα, θα χρειαστεί γερή δόση μεταγραφικής μετάγγισης από Ελλάδα και εξωτερικό χωρίς μάλιστα την πολυτέλεια του χρόνου αφού ως τις 20 Ιουλίου θα πρέπει να ξεκινήσει και η προετοιμασία. Σήμερα σας παρουσιάζουμε ποιο είναι το πλάνο του έλληνα τεχνικού για το σημερινό ρόστερ. 

ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν κατά βάση οι ποδοσφαιριστές που έφερε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τον Ιανουάριο όταν επέστρεψε στην ομάδα. Δηλαδή αυτοί που γνωρίζει καλά και έχει ξανασυνεργαστεί (Γεωργιάδης, Καλογέρης, Σαμαράς) συν τους Φυσέκη, Γκόλια, Λιόνη και Νλουντούλου, Σουνά που πήραν το πράσινο φως. Πρόκειται για οκτώ παίκτες που θα αποτελέσουν την βάση πάνω στην οποία θα έρθουν να προστεθούν οι αρκετές μεταγραφές που θα γίνουν.

ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι παίκτες που ίσως πάρουν μια δεύτερη ευκαιρία, ανάλογα με το τι θα βρει ο έλληνας τεχνικός στην αγορά. Ο Πέτρος Μπαϊμάκης για παράδειγμα, για τον οποίο ο 58χρονος τεχνικός έχει καλή άποψη και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα αν και μονίμως δεύτερος γκολκίπερ. Εγινε ήδη επαφή μαζί του και είναι πιθανμό να μείνει. Στις καθυστερήσεις κρίνεται η παραμονή του δεύτερου σκόρερ φέτος Αντώνη Καπνίδη. Μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερωθεί και δεν αποκλείεται ο Καλαϊτζίδης να ψάχνει κάτι από την ξένη αγορά για την επίθεση. Ίσως όμως μείνει για εναλλακτική λύση.

ΟΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ

Είναι οι παίκτες που δεν έπεισαν τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ότι έχουν μια θέση στο ρόστερ και κατά τα φαινόμενα θα αποχωρήσουν. Πρώτος και καλύτερος ο Σανιά που απογοήτευσε. Ο Νάκας ήδη επέστρεψε στην Ξάνθη, το ίδιο θα συμβεί και με τον δεύτερο δανεικό, τον Μάριο Παπαδόπουλο από την Βέροια ενώ ο Φερνάντες υπέγραψε ήδη στην ρουμάνικη Παντούρι. Φευγάτοι επίσης είναι ο Γκίνο που δεν έχει διαβατήριο, ο Σταυρόπουλος, ο Λιόλιος, ο Λεμονής, ο Χιντασέλι, ο Κωνσταντινίδης.

ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

Αβέβαιη θεωρείται η παραμονή των περισσότερων και φάνηκε από το γεγονός ότι στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ομάδας δεν χρησιμοποίησε σχεδόν κανένα. Ο μόνος που φαίνεται να τη… γλιτώνει σίγουρα είναι ο Γιάννης Ντούγκας. Ο νεαρός αλβανός εξτρέμ έχει ελληνικό διαβατήριο και προσόντα που με την κατάλληλη δουλειά μπορεί να εξελιχθεί. Καλές συστάσεις έχει και ο γκολκίπερ Ιακωβίδης μόλις 17 ετών ενώ καλές προοπτικές έχει ο νεαρός στόπερ Κυριάκος Μαζουλουξής που ταλαιπωρήθηκε φέτος από τραυματισμούς και μαι επέμβαση. 

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΙ

Η είδηση από την αργεντινή ότι η Χιμνάσια Μεντόζα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Μάουρο Πόι, ίσως λύσει τα χέρια του Καλαϊτζίδη αφού ο 34χρονος αργεντινός με 13 γκολ φέτος δεν φαίνεται να είναι στο πλάνο του. Και λόγω ηλικίας και γιατί καλύπτει θέση ξένου (πέντε στην 18άδα ξένοι ή κοινοτικοί) και γιατί στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα.

Προτεινόμενα Άρθρα