Το ενδιαφέρον Ζαμπέτα, η εκκαθάριση και η παλιά ΠΑΕ (audio)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Για ραντεβού με τον ΑΣ ΑΡΗ έκανε λόγο πριν από λίγο μιλώντας στο LIBERO 107,4 ο πρώην σύμβουλος της ΠΑΕ Αντώνης Ζαμπέτας.

Ο τελευταίος σημείωσε ότι ήδη έκανε χθες ραντεβού με τον πρόεδρο του ΑΣ Τάσο Οικονόμου για να εκδηλώσει ενδιαφέρον για λογαριασμό ανθρώπων που εκπροσωπεί.

Η πλευρά του ΑΣ του επανέλαβε ότι ο κάθε ένας που θα έρθει να επενδύσει αυτή την στιγμή παίρνει ένα ρίσκο καθώς δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα.

Ο κ. Ζαμπέτας για μία ακόμα φορά σημείωσε ότι λόγω του κινδύνου, που υπάρχει να μην ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και επομένως όταν φτάσει -στο καλό σενάριο- η ομάδα να ανέβει στην πρώτη κατηγορία, να μην έχει αδειοδότηση.

Υπό αυτό τον κίνδυνο ο κ. Ζαμπέτας σημείωσε ότι θα μπορούσε ο ΑΣ να ενημερωθεί από την ΦΑΕ για ποιο πόσο θα μπορούσε να πληρώσει εφάπαξ τα παλιά χρέη (είπε ότι είναι 11 εκ ευρώ αυτή την στιγμή) ή να τα βάλει στις 100 δόσεις για να διασφαλιστεί.

Να επανέλθει δηλαδή η παλιά ΠΑΕ με τα χρέη και να τα ρυθμίσει ο νέος επενδυτής που αναφέρει ότι εκπροσωπεί γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.

Είναι δεδομένο σύμφωνα με την πληροφόρηση, που αντλούμε από τον ΑΣ, ότι για ένα ενδιαφέρον που δεν έχει καν εκδηλωθεί επίσημα- μάλιστα ο κ. Ζαμπέτας είπε ότι ο ίδιος προσπαθεί να τον πείσει να εμπλακεί, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει αυτό-δεν μπορεί να μπει σε κίνδυνο η εκκαθάριση και η προοπτική αυτή έστω και αν κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα αδειοδοτηθεί η ομάδα( για την μεθεπόμενη σεζόν). (σ.σ. φέτος έχει αδειοδότηση κανονικά).

Επίσης ο ΑΣ σημειώνει ότι είναι πέρα από κάθε λογική να ξεκινήσει μία διαδικασία χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρον επίσημο με ονοματεπώνυμο από τον όποιο επενδυτή, που και ο ίδιος ο κ. Ζαμπέτας παραδέχεται ότι δεν έχει αποφασίσει ότι ενδιαφέρεται, αλλά θέλει πρώτα να δει…νούμερα για να αποφασίσει.

Εν ολίγοις ο κ. Ζαμπέτας θέλει να πληρωθούν τα χρέη στο δημόσιο ή να ρυθμιστούν και να διαπραγματευτούν μετά τους παίκτες(με αυτούς θέμα μπορεί να προκύψει μόνο αν ο ΑΡΗΣ παίξει στην Ευρώπη ακι προφανώς αυτή την στιγμή κάτι τέτοιο φαίνεται μακρινό) για να διασφαλιστεί η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllAboutARIS ο ΑΣ ΑΡΗΣ απορρίπτει ολοκληρωτικά αυτή την πρόταση, εκτός αν όντως παρουσιαστεί κάποιος επενδυτής με τα χρήματα στο χέρι. Ο ΑΣ και η πλευρά Κάλας θεωρούν ότι η εκκαθάριση θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά( είναι σε επαφή και με το Υπουργείο Ανάπτυξης για να το διασφαλίσουν) και η ομάδα θα αδειοδοτηθεί καθώς είναι τελείως διαφορετική περίπτωση από την Λάρισα και επομένως θα ήταν παράλογο να…πεταχτούν 5-6 εκ ευρώ (που δεν υπάρχουν κιόλας).

Από την πλευρά του ο κ. Ζαμπέτας σημείωσε ότι πλέον στον άνθρωπο, που προσπαθεί να πείσει να εμπλακεί θα αναφερθεί εκ νέου όταν ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα παιξει ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα