Μέλος στον ΑΣ ο υιός Αρβανιτίδης!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το κατά πόσο τελικά θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα η αν πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμου.

Από την στιγμή που ο Ερασιτέχνης επισημοποίησε την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ποδοσφαιρικό τμήμα, όλοι περιμένουν αν θα προκύψει ενδιαφέρον από κάποια πλευρά και κυρίως αν υπάρχει… φωτιά πίσω από τον κανπνό που λέγεται Γιώργος Αρβανιτίδης. Και τελικά, ίσως να υπάρχει.

Αυτό ίσως να σημαίνει η εγγραφή του γιου του, Νίκου στον Ερασιτέχνη. Ο Νίκος Αρβανιτίδης βρέθηκε μέσα στην εβδομάδα στα γραφεία του ΑΣ και ολοκλήρωσε την εγγραφή του ως δόκιμο μέλος. Μάλιστα όπως είναι γνωστό, για να το κάνει αυτό πρέπει να τον προτείνουν δύο μέλη του Ερασιτέχνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και δικηγόρος του Αρβανιτίδη, Πάνος Στεφανίδης, μαζί με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας, Κώστας Ελεθεριάδη. Αμφότεροι συνυπήρξαν πέρυσι στην ΠΑΕ με προπονητη τον Δημήτρη Καλαιτζιιδη την περίοδο μάλιστα που ο Γιώργος Αρβανιτίδης είχε εκφράσει την επιθυμία του να εμπλακεί σε αυτήν. 

Προφανώς η εγγραφή του Νίκου Αρβανιτίδη μπορεί να έχει συμβολικό χαρακτήρα. Τα αρειανά του αισθήματα άλλωστε είναι γνωστά. Εχει ακολουθήσει την ομάδα ουκ ολίγες φορές στο εξωτερικό, ενώ έχει βρεθεί και σε αρκετά παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης».  Το κατά πόσο όμως μέσω του Νίκου Αρβανιτίδη θα εκφραστεί η επιθυμία του πατέρα του να εμπλακεί στην ομάδα (ο Γιώργος Αρβανιτίδης την είχε αναφέρει στην πρόσφατη κατάθεση του για το Ολυμπιακός-Βέροια), αυτό δεν μπορεί να το πει κανένας με βεβαιότητα αλλα εννοείται απο τα συμφραζόμενα. 

Μέχρι χτες το βράδυ, η πλευρά του Ερασιτέχνη σημείωνε ότι δεν υπάρχει ακόμα κανέναν ενδιαφέρον για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν αποκλείεται όμως ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης να έχει ως αντίπαλο δέος στην διεκδίκηση της ομάδας, τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεται σε μία τεράστια κόντρα το τελευταίο διάστημα, λόγω της γνωστής υπόθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα