Εχει δρόμο ακόμα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κι άλλη υπομονή θα χρειαστεί να κάνει ο ΑΡΗΣ

Απαντες στον ΑΡΗ ήλπιζαν ότι το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα της ανόδου, φαίνεται όμως ότι θα χρειαστεί να κάνουν και άλλη υπομονή, για έναν… σωρό λόγους.

Αρχικά, ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση για την Βέροια, ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ. Οι προσφυγές που θα προκύψουν στις αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΟ για το θέμα είναι βέβαιες, ενώ χτες ήρθε να προστεθεί και η περίπτωση της Κέρκυρας, η οποία σίγουρα έχει δρόμο μέχρι να ξεκαθαρίσει.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η αδυναμία της Φούτμπολ Λιγκ να επικυρώσει τον περσινό βαθμολογικό πίνακα στο σημερινό ΔΣ, καθώς εκκρεμεί η απόφαση για τα τρία νέα ύποπτα ματς που προέκυψαν. Συν τοις άλλοις, η επικύρωση της προκήρυξης για την διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος με 20 ομάδες, δεν βρίσκεται καν στα θέματα ημερήσιας διάταξης. 

Ολα αυτά λοιπόν, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν επιτρέπουν στην Ομοσπονδία να πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το θέμα του ΑΡΗ στις 8 Ιουλίου. Ετσι αυτό αναμένεται να μετατεθεί για τις 23 του ίδιου μήνα, παράταση που σίγουρα δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα